Sjuksköterskor, närvårdsavdelning 95, Säffle

Sjuksköterskor, närvårdsavdelning 95, Säffle

Vi är en arbetsgrupp med blandade åldrar som gillar teamarbete och trivs tillsammans. Vi har högt i tak och lätt till skratt. Som sjuksköterska hos oss ansvarar och planerar du för patientens dagliga vård, tillsammans med undersköterskor, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du har också mycket kontakt med kommunerna för planering av patienternas vård efter vistelse hos oss. Vi kan erbjuda dig: Olika former av anställning såsom natt tjänst, mix tjänst, helg tjänst, deltid, heltid eller andra alternativ. Ange i ansökan vad du är intresserad av. Stor möjlighet till individuell schemaläggning. Möjlighet till kombinationstjänst. Sänkt veckoarbetstid vid nattarbete. Bonussystem vid treskiftarbete. En trivsam arbetsplats Några kommentarer från medarbetare hos oss: Här får jag användning av min erfarenhet då det är en blandad patientgrupp. Lär också hela tiden nytt då vi är både nya och mer erfarna sjuksköterskor i arbetsgruppen. Sjuksköterska med examen 1982 Det är en perfekt avdelning att börja på som nyfärdig sjuksköterska, eftersom vi har blandade specialiteter. Jag trivs och skrattar ofta på mitt jobb Sjuksköterska med examen 2017.

Kvalifikationer
Du fungerar bra i nära samarbete med andra, är flexibel, är lösningsfokuserad och tar gemensamt ansvar. Du har alltid patientens bästa i fokus och du tycker om att ha det roligt på jobbet. Du är legitimerad sjuksköterska. Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Eva Sandahl, avdelningschef
Telefon 0533-810 26
Område Säffle
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Närvårdsavdelningen är en relativt ny vårdnivå inom Landstinget i Värmland. Vi finns i Kristinehamn och i Säffle. Vi har 16 vårdplatser och bedriver medicinsk vård, framförallt äldrevård. dygnet runt. Vi tar också emot patienter som kommer på mottagning och dagtid. Hos oss kommer patienter med olika medicinska problem och vi erbjuder vård inom medicin, kirurgi, ortopedi samt palliativ vård. Vår bemanning består huvudsakligen av sjuksköterskor och undersköterskor med ett stort ansvar för patienterna. På vardagar har vi läkare i tjänst och på jourtid finns bakjour på Centralsjukhuset i Karlstad.