Jaco Maskinservice söker Mekaniker

Jaco Maskinservice söker Mekaniker

Vi söker nu Mekaniker till verkstaden

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på skogsmaskiner, lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner samt utföra komponentbyten.
Du kommer också att arbeta med utrustning, anpassning och färdigställning av skogsmaskiner.
Du kan arbeta självständigt men tycker även om att arbeta i grupp.

Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet så är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker samt att du har kunskap inom fordonsel, hydraulik, digitala nätverk samt maskinstyrningssystem.

Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Din personlighet

Du måste vara noggrann, strukturerad och ha förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Säffle
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Bahusia Personalförmedling AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jaco Maskinservice är auktoriserad servicelämnare åt John Deere Forestry som är marknadsledande leverantör av skogsmaskiner i Sverige.