Service-elektriker till Assemblin El Säffle

Service-elektriker till Assemblin El Säffle

Service-elektriker sökes

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu ett antal serviceelektriker på heltid med placering i Säffle.

Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, gärna med vana från industrin, är självgående och har B-körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera.

Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 31/8. För mer information om rollen, kontakta: Johnny Jacobsson 010-472 44 54, johnny.jacobsson@assemblin.se

Eric Axelsson 010-472 42 96, eric.axelsson@assemblin.se

Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är omkring 8 miljarder kronor och med närmare 6 000 medarbetare på 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Mer info
Kontaktperson Johnny Jacobsson
Telefon 010-472 44 54
Område Säffle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)