Materialanskaffare till fordonsindustrin

Materialanskaffare till fordonsindustrin

Vi söker en materialanskaffare till en av våra kunder inom fordonsindustrin! Är du ordningsam och självständig i ditt arbete? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med anskaffning/inköp? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som anskaffare kommer ditt arbete bestå av att säkerställa artikelförsörjningen hos vår kund. Du kommer att utföra dagliga avrop från leverantörer och bevaka verksamhetens leveranser. Du kommer att sköta kontakten med kundens leverantörer och arbeta med effektivitetsförbättringar.

I din roll som anskaffare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerställa artikelförsörjningen
  • Avrop på leveranser
  • Leverantörskontakt
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från inköp, avrop och/eller anskaffning. Du gillar ordning och reda och är noggrann i ditt arbete. Du arbetar självständigt och är medveten om värdet i det arbete som du utför. Kunskap/erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande. Vidare ser vi att du är social och har lätt för att lära. Du tar ansvar och gillar att arbeta i högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av inköp, avrop och/eller anskaffning
  • Självständigt arbete
  • Noggrann och ordningsam
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som anskaffare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Adam Fransson Mörk via adam.franssonmork@adecco.se eller 054-7718552.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, anskaffare, avrop, inköp, industri, industriarbete, fordonsindustrin
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Säffle
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.