Hoppa till innehåll
Moelven Wood AB logotyp

Underhållstekniker

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu


Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med att reparera och serva maskiner, men även tillverka nya maskindelar. Du har ansvar för verkstad och verktyg vilket också innebär ansvar för att det är god ordning.
 
Jobb på obekväma tider och helger förekommer för att säkerställa att maskinerna fungerar som de ska när produktionen ska starta. 

Kvalifikationer
Du ska kunna svetsa och metallsvarv och fräs är meriterande. Du gillar även att skruva, meka och reparera. Du får inte vara höjdrädd!

Personliga egenskaper

Som person är du lösningsorienterad, gillar förbättringar och att jobba tillsammans med andra. Du är tekniskt intresserad och har god kunskap om datorer och de tekniska hjälpmedel som du använder i vardagen.
I Moelven förväntas du ta ansvar, bidra med engagemang och utveckla dig själv, dina kollegor och bidra till att verksamhetens mål nås gemensamt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet för att passa in i teamet hos oss.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 oktober 2024.
   
Har du frågor gällande jobbet kontakta Ronny Fransson, Underhållschef (ronny.fransson@moelven.se) eller hur det är att arbeta i Moelven, kontakta Anders Carlsson, Produktionschef, (anders.carlsson@moelven.se) 

Moelven Wood AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,5 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.

Mer information om Moelven.