Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Om Jobbet

Att arbeta hos Water Jet Sweden innebär att ingå i en internationell miljö, där kontakt med länder världen runt ingår i den dagliga rutinen. Många medarbetare har arbetat många år i företaget och vi är med rätta stolta över vår personals yrkesskicklighet och färdigheter.

Nyckelord vi har gemensamt är:
  • Kvalitet - i produktion, service och val av leverantörer
  • Hållbarhet - i synsätt, produktkoncept och -konstruktion
  • Kundfokus - i affärsprocesser, relationer och produktlösningar
Vi erbjuder karriärmöjligheter genom utveckling av yrkeskompetenser inom bland annat vattenskärning, maskinkonstruktion, maskinteknik, elektroteknik, programutveckling och ekonomi - men också inom försäljning, kundsupport, kundutbildning och maskininstallation.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på en ekonomiavdelning där du i rollen som ekonom har varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara arbete med kundreskontra, fakturering, leverantörsreskontra, anläggningsredovisning och rapportering till myndigheter. Utöver detta ingår även att upprätta underlag för moms- och skatteredovisning, bokslutsarbete och löpande redovisning. I det dagliga arbetet kommer du att ha kundkontakter både internt och externt till såväl internationella kunder som internationella bolag inom koncernen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet av en liknande roll. Relevant utbildningsbakgrund är civilekonom med redovisningsprofil. Kvalifikationer för tjänsten är kunskaper inom redovisningsområdet och framför allt externredovisning. Andra egenskaper som krävs är en god förmåga att strukturera arbetet. Utan svårighet utrycka sig i tal och skrift såväl på svenska som engelska. Som person har du lätt för att samarbeta är flexibel, social och gillar utmaningar. Du gillar att ta egna initiativ och att jobba proaktivt. Är du dessutom nyfiken, driven och prestigelös då är du den vi söker.

Lön och anställningsvillkor

Heltid. Lön enligt avtal

Ansökan

För den här tjänsten sker urval löpande och tjänsten tillsätts efterhand. Skicka därför in din ansökan omgående. Du skickar din ansökan till resources@waterjet.se. För frågor vänligen kontakta Michael Persberg 0457-45 54 50 eller via mejl enligt ovan. Välkommen med din ansökan redan idag! Passa på att besöka vår hemsida för att ta reda på mer om oss www.waterjet.se

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.waterjetsweden.com/sv
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (18 dagar kvar)