Hoppa till innehåll
Tarkett logotyp

Industrielektriker sökes till Tarkett i Ronneby

Ansök nu
Har du en bakgrund som elektriker och söker efter ett nytt spännande uppdrag? Har du ett engagerat arbetssätt och vill utvecklas inom branschen? Då söker vi efter dig! Tarkett söker nu efter industrielektriker till Ronneby. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

I tjänsten som industrielektriker kommer du att arbeta med förebyggande, avhjälpande samt återställande underhåll av vår maskinpark och våra fastigheter. Du kommer att arbeta i ett team som följer våra produktionslinjer och som består av personal från Underhåll, Teknik och Produktion. Du arbetar bland annat med frågor som förbättrande underhåll och utveckling enligt WCM PM (specialistunderhåll). Administrativt arbete ingår då våra underhållssystem är datoriserade, därför förutsätter vi att du har god datavana. Beredskap ingår i tjänsten.

Om dig

Du som söker behöver ha en el-teknisk grundutbildning gärna kompletterat med kunskaper i styrsystem och robotteknik. Det är en merit om du har ett par års erfarenhet som industrielektriker och gärna inom processindustrin. Du ska också kunna uttrycka dig flytande på Svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.

Dina personliga egenskaper såsom drivkraft, en god kommunikativ och god samarbetsförmåga värderar vi självklart högt. Vi vill se ett driv och engagemang.

Kunskaper och vana att arbeta i SAP samt med WCM är meriterande.

Övrigt

Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid eller 5-skift.

Tjänstgöringsgrad: Tillsvidare.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt väggmaterial för våtrum.

Med 34 produktionsenheter och ca 12 500 anställda i över 100 länder är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2021 omsatte företaget över 2,8 mrd Euro och varje dag säljs det ca 1,3 miljoner kvm golv världen över. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Tarkett arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production. För mer information, besök www.tarkett.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på https://www.lernia.se/.
Mer info
Kontaktperson
Adrian Runsten
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare