Administrativ koordinator för sommarbemanningen på Tarkett i Ronneby

Administrativ koordinator för sommarbemanningen på Tarkett i Ronneby

Vi söker en driven koordinator för sommarbemanningen på Tarkett i Ronneby! Är du strukturerad och har erfarenhet av att arbeta i projekt? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om Tarkett
Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt väggmaterial för våtrum.

Med 34 produktionsenheter och ca 12 500 anställda i över 100 länder är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2021 omsatte företaget över 2,8 mrd Euro och varje dag säljs det ca 1,3 miljoner kvm golv världen över. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Tarkett arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production. För mer information, besök www.tarkett.se

Om tjänsten
Som koordinator kommer du att arbeta som "single point of contact" i Tarketts organisation och i tätt samarbete med Lernia. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med planering av sommarbemanningen.

I rollen ingår även att administrera säkerhetsutbildningar, fadderutbildningar samt vara delaktig vid introduktionsträffar och interna planeringsmöten. Du kommer att arbeta utifrån befintliga processer, men kommer också att ha stora möjligheter att kunna påverka och utveckla arbetet.

Profil
För att lyckas i rollen som koordinator för sommarbemanningen på Tarkett ser vi gärna att du har tidigare projekterfarenhet samt erfarenhet av personalhantering och administration. Du är driven, ansvarstagande och systematisk. Du trivs i en stöttande roll och har god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är slutförande och självständig i ditt arbetssätt.

I det här projektet är det ett stort informationsflöde och det förekommer även en hel del förändringar med kort varsel, därför är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att snabbt prioritera om när det behövs.

Formella krav
18 år fyllda
Körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet

Utbildning inom HR och projektledning är meriterande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid/Ronneby

Du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning och uthyrd konsult till Tarkett i Ronneby. Uppdragets längd är april-juni, med möjlighet till sommarjobb i direkt anslutning i receptionen på Tarkett.

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linda Nilsson, linda.nilsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på www.lernia.se
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.