Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker en Arbetsledare till Va-avdelningen, rörnät

Ansök nu
Söker du en ny tjänst och vill arbeta på ett företag som har mångårig erfarenhet. Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta som arbetsledare på VA-avdelningen.

Information om uppdraget:

Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag som bildades 1999 och som har sitt säte i Ronneby. Företaget hanterar idag el, värme, vatten, avlopp, renhållning, fiberoptiskt nät och bredband. Idag har verksamheten omkring 125 medarbetare. Företagets värdegrund genomsyras av dess organisation i det dagliga arbetet; Kunden i fokus, respekt, uppmuntran, beröm, ansvarstagande och etik.

Vi söker dig som trivs med att planera och arbetsleda och som tidigare har haft personalansvar. Din huvudsakliga uppgift som arbetsledare är att planera och genomföra den dagliga verksamhetens arbete enligt bolagets riktlinjer och krav samt lagar och avtal. Du kommer att leda och fördela arbetet med reparation, underhåll och nyanläggning på vatten- och avloppsnätet inom det område du ansvarar för. Du kommer att ha ett personalansvar där arbetsmiljö, medarbetarsamtal, schemaläggning, lönesättning och budgetansvar ingår i arbetet

Du som söker denna tjänst ska trivas med att ha ett mångsidigt arbete där du får möjligheten att vara med och påverka. Du är självständig och kommunikativ och lyhörd gentemot din personal. Du är en person som gärna ser lösningar i stället för problem och har ett öga för detaljer. Du är målinriktad och vill bidra med kvalité och effektivitet till verksamheten.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har en utbildning som är relevant för denna tjänst eller motsvarande arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser också att du har eller har haft ett personalansvar och är van att arbeta med budgetar och ekonomi. Vidare har du mycket god datorvana och kan prata och skriva flytande i svenska.

Vill du få möjligheten att arbeta på ett bolag som verkligen brinner för sitt arbete och där du har en möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll så erbjuder denna tjänst just detta.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta är en direktrekrytering där vi på StudentConsulting förmedlar processen. Anställning sker hos kund.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss.

Varmt välkommen med din ansökan

Sökord: Va, projektledare, Arbetsledare

Sökord: Va, projektledare, Arbetsledare
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare