Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker en Anslutningstekniker inom elnät till Ronneby Miljöteknik!

Publiceringsdatum
27 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker just dig just dig som älskar att lösa problem och värnar om starka kundrelationer.

Information om uppdraget:

Värdesätter du kärnvärden som Ansvarstagande, Etik, kunden i fokus, respekt och uppmuntran lika mycket som Ronneby Miljöteknik gör? Då är det dig vi letar efter! Just nu söker vi en Anslutningstekniker inom elnät till Ronneby Miljöteknik!

I den här rollen kommer du inte bara vara en del av ett dedikerat team, utan du kommer också att vara hjärtat i vårt arbete med att möta våra kunders behov och skapa starka, långvariga relationer. Om du är noggrann, kreativ och brinner för att leverera högkvalitativa lösningar, då är du precis den person vi letar efter.

Vi söker en passionerad Anslutningstekniker inom elnät som kommer fungera som teknisk samordnare och rådgivare för både våra kunder och installatörer. Ditt arbete kommer vara varierat och inkludera arbete på kontoret, i fältet och direkt hos våra kunder. I ditt närmaste team kommer du samarbeta nära med ingenjörer, tekniker och projektörer för att säkerställa smidiga elanslutningar.

Detta söker vi:

För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du är initiativrik, driven och fokuserad på att hitta lösningar. Du är en kommunikativ person som har en naturlig fallenhet för att bygga och upprätthålla goda relationer, och du sätter alltid kunden i centrum. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är viktig.

Med noggrannhet och struktur hanterar du flera uppdrag och ärenden samtidigt. Du är en problemlösare som inte bara löser tekniska problem utan även skapar en positiv upplevelse för våra kunder, installatörer och samarbetspartners genom din aktiva närvaro och service. Du ser infrastrukturen som en möjliggörare och trivs i arbete som kräver samarbete i team.

För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du ha tidigare administrativ erfarenhet samt en stark systemförståelse och erfarenhet av ärendehanteringssystem. Utbildning inom elkraft eller relevant yrkeserfarenhet inom elnät eller elinstallation är meriterande och kommer att stärka din ansökan.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av att arbeta med olika kundärenden
- Administrativ erfarenhet
- God datavana/systemförståelse samt erfarenhet av ärendehanteringssystem
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort

Meriterande
- Utbildning/erfarenhet inom elnät alternativt elinstallation
- Erfarenhet av avtals- och offertarbete
- Kännedom om anslutningsfrågor och EBR (elnätsbranschens riktlinjer)

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samtidigt som vi värdesätter yrkeserfarenhet och kunskaper inom arbetsområdet. Det kan förkomma lättare beredningar på nyanslutningar.

Företaget utbildar även internt.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas. Drogtest kan förekomma.
Urval, intervjuer kommer att ske löpande dock med sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult

Sökord: Anslutningstekniker, Tekniker, El, Elnät, Heltid

Sökord: Anslutningstekniker, Tekniker, El, Elnät, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare