Hoppa till innehåll

Nu söker vi en Beredare/Projektör till Ronneby Miljöteknik!

Är du tekniskt intresserad och brinner för ett gott entreprenörskap och hög kvalité?

Information om uppdraget:

Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag som bildades 1999 och som har sitt säte i Ronneby. Företaget hanterar idag el, värme, vatten, avlopp, renhållning, fiberoptiskt nät och bredband. Idag har verksamheten omkring 125 medarbetare. Företaget värdegrund genomsyras av dess organisation och i det dagliga arbetet; Ansvarstagande, Etik, kunden i fokus, respekt och uppmuntran.

Vi letar efter en skicklig Beredare/Projektör inom distributionsnät till Ronneby. Om du har en teknisk bakgrund inom elinstallation, elkraft eller konstruktion och är redo att ta dig an en ny och spännande roll, så är det här din möjlighet!

I den här positionen kommer du att vara ansvarig för att bereda och delvis projektera för nybyggnads- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabel- och nätstationsanläggningar inom 0,4-24 kV. Ditt ansvar omfattar hantering av tekniska lösningar, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler samt hantering av tillståndsfrågor och kontakt med olika intressenter som markägare, kunder och myndigheter. Du kommer även att ansvara för materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Beroende på din tidigare erfarenhet kan du också vara delaktig i arbetet med att ta fram underlag till offerter och anbud.

Detta söker vi:

För att lyckas i den här rollen behöver du vara ansvarstagande med stort engagemang för dina uppdrag. Du är kommunikativ, skapar lätt goda relationer och sätter alltid kunden i centrum. Du agerar affärsmässigt med ett starkt entreprenörskap och du tar ansvar för kvalitet och drift. Det är även viktigt att du är lugn, stabil och kontrollerad även i stressiga eller pressade situationer och att du har förmågan att hålla fokus på rätt saker.

Din relevanta el-tekniska utbildning och gedigna yrkeserfarenhet ligger till grund för din kompetens, och gärna har du även erfarenhet av liknande tjänster.

Viktigt för tjänsten är:
- El-teknisk gymnasieutbildning eller eftergymnasial el-tekniskt utbildning.
- Yrkeserfarenhet från el-tekniskt arbete
- God datavana samt Officepaketet
- God svenska i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Projektörskunskap, erfarenhet av linjedistribution- och kabelarbete, EBR-kännedom och CAD- erfarenhet
- erfarenhet av att räkna och sammanställa underlag för anbud och offerter

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samtidigt som vi värdesätter yrkeserfarenhet och kunskaper inom arbetsområdet. Företaget utbildar även internt.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Beredskapstjänst kan förekomma.
Provanställning kan komma att tillämpas. Drogtest kan förekomma.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


Så om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du är den Beredare/Projektör vi letar efter, så tveka inte! Ansök idag och låt oss tillsammans forma en framtid där distributionsnätet är både effektivt och hållbart.

Sökord: Beredare, Projektör, Tekniker, El, Heltid

Sökord: Beredare, Projektör, Tekniker, El, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare