Hoppa till innehåll

Är du Ronneby Miljö och Tekniks nästa Elkraftsingenjör?

Grip Chansen att bli en värdefull medarbetare hos Ronneby Miljö och Teknik AB - Där Teknik och Kvalitet Möts!

Information om uppdraget:

Är du passionerad när det kommer till teknik och strävar alltid efter att leverera hög kvalitet? Är värderingar som ansvarstagande, etik, kunden i fokus, respekt och uppmuntran kärnan i ditt arbete? Då är du precis den person vi letar efter! Ronneby Miljö och Teknik erbjuder dig en spännande tjänst där du kan trivas i ett självständigt och ansvarsfullt arbete, där din kreativitet och initiativkraft får blomstra.

När du blir en del av Ronneby Miljö och Teknik, blir du en del av något större - du är med och formar framtidens smarta energi samhälle. Här värdesätter man balansen mellan arbete och privatliv, och därför erbjuder man flexibilitet och möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. Förutom ett utvecklande och omväxlande arbete, erbjuder man också förmåner som arbetstidsförkortning och förmånliga tjänstepensionsavtal. Företaget har även möjlighet att inter utbilda.

Som ingenjör hos Ronneby Miljö och Teknik får du möjlighet att använda din tekniska kompetens för att bidra till lösningar på komplexa problem med ett helhetsperspektiv. Din ordningsamma, noggranna och ansvarsfulla natur gör dig till en värdefull medlem i deras team. Din samarbetsvilja, flexibilitet och lojalitet är egenskaper man värdesätter högt. Du är analytisk, logisk och en skicklig problemlösare, alltid redo att ta initiativ och driva projekt framåt med dina utmärkta ledaregenskaper och administrativa förmåga.

Detta söker vi:

Vem Du Är:

Du är inte rädd för utmaningar och trivs i situationer som kräver struktur, noggrannhet och analytisk förmåga. Din förmåga att skapa och bibehålla relationer är en av dina starkaste sidor, och du navigerar lätt genom olika kontaktytor. Din lyhördhet och samarbetsförmåga gör dig till en nyckelspelare i vårt team.

Dina arbetsuppgifter inom elkraftteknik kan variera och är beroende på din bakgrund, men kan exempelvis bestå av att:

* Medverka i beräkningar, analyser och utredningar
* Delta i ny-, om- och tillbyggnader
* Ta fram principlösningar
* Ta fram underlag för beslut och upphandling
* Arbeta med system- och anläggningskonstruktion

Vi letar efter dig som har erfarenhet inom området, antingen från roller som beredare, projektör eller liknande hos entreprenörsföretag, elnätsbolag eller konsultfirmor. Alternativt ser vi även gärna ansökningar från dig som är nyutexaminerad elkraftingenjör och söker din första anställning. Du har en utmärkt förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav, och vi ser det som meriterande om du har en elkraftteknik utbildning och/eller arbetslivserfarenhet eller en examen som elkraftsingenjör eller motsvarande.

Meriterande:
* Elkraftteknik utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
* Utbildning som elkraftsingenjör eller motsvarande
* Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort

Placeringsort Sörby Ronneby alternativt Softcenter i Ronneby.

Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att man blir anställd av kund. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan till oss.

Sökord: Ingejör, Elkraftsingenjör, Elkraft, Teknik, Heltid

Sökord: Ingejör, Elkraftsingenjör, Elkraft, Teknik, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Ronneby
Teknik & Ingenjör
Företagslogga