Felsökare inom elektronik till Orbit One AB i Ronneby

Felsökare inom elektronik till Orbit One AB i Ronneby

Orbit One är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av kretskort, förpackad elektronik och elektromekanik. Orbit One skräddarsyr effektiva lösningar genom hela värdekedjan. Från konstruktion, prototyp, inköp, tillverkning och test till logistik och eftermarknadstjänster. Företaget är internationellt verksamt med tillverknings-enheter i Sverige och Polen. I Sverige finns enheterna i Ronneby och Huddinge, Stockholm.


Till vårt team på repairavdelningen söker vi nu en felsökare . Är du en lösningsorienterad lagspelare som gillar utmaningar inom teknikområdet så har vi en utmaning till dig.


Din roll


Som felsökare kommer du att:
  • Testa, felsöka, reparera, verifiera och modifiera enheter inom våra verksamhetsområden. Felsökning och test sker både automatiserat och manuellt med hjälp av föreskrifter
  • Felsöka komplexa mekaniska och elektriska enheter som används i utrustning på komponentnivå
  • Använda dig utav schemaläsning
  • Genomföra avsyning, touch-up och reparationer
  • Läsa och tolka tillverkningsinstruktioner
  • Följa företagets och avdelningens övergripande mål, rutiner och processer
Din profil

Du har en utbildning inom el/elektronik och har ett stort intresse av teknik. Meriterande är erfarenhet av RF-teknik. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är förmågan att arbeta både självständigt och i grupp, samt en positiv inställning till nya utmaningar. Du ska även kunna:
  • Tyda och arbeta med schemaläsning för elektronik
  • Ha komponentkännedom
  • Datorvana för att hantera olika testsystem
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Dagtid/Heltid/Ronneby

Information

Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Stridsjö tel. 0722-069720 eller via e-post: emma.stridsjo@lernia.se
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på www.lernia.se
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.