Hoppa till innehåll
Ansök nu
Konstruktör
Ronneby

Vi växer! - Vill du vara med på vår resa? Vi söker nu en engagerad och driven konstruktör till teamet i Ronneby!

I rollen som konstruktör hos oss kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Du finns med i hela processen - från projektering, dimensionering och konstruktion till prefabricering och montering. Du kommer också att stötta organisationen som teknisk sakkunnig under projektets genomförande. I rollen ingår allt ifrån standardstationer till mer komplexa stationer, lösningar och entreprenader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Teknisk support och framtagande av gransknings-, bygg- samt relationshandlingar för pumpstationer av betong
  • Kontakt med kollegor inom sälj, projektledning och produktion
  • Ansvara för att alla ritningar som lämnas till produktion följer organisationens krav och standarder
  • Se till att komponenter och montering följer tillämpliga bransch- och affärsstandarder

Vem söker vi?
Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse, som vill ha ett omväxlande arbete. Du arbetar förtroendeingivande och konsultativt och har löpande tekniska diskussioner kring eventuella utmaningar som uppstår längs vägen. Du är skicklig på att hålla dialogen i gång med kunder och kollegor, samt att koordinera framåt.

Vi ser gärna att du har:

  • Teknisk examen (högskoleingenjör eller motsvarande) i industriell design, maskinteknik eller motsvarande
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med teknisk support och/eller konstruktion, gärna inom bygg, projekt eller VA
  • Minst tre års erfarenhet i mekanisk design
  • Fördjupad kunskap inom CAD
  • God kunskap inom Officepaketet

Som person är du nyfiken, flexibel och initiativrik. Du gillar att lösa tekniska problem, är uppmärksam på detaljer, strukturerad samt noggrann i ditt arbete. Du är också lyhörd, har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut. Du är van vid att planera, schemalägga och samordna.Några frågor till Niklas Bergman, produktion & konstruktionschef

"Vad är NORVATEKs framtidsvision?
Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och leverera produkter av yttersta klass till VA-Sverige.

Vad är de främsta fördelarna med att jobba hos er?
Vi har en platt, prestigelös organisation med framåtblick och nära till beslut. Vi har god stämning och laganda, arbetar tillsammans mot gemensamma mål och det viktigaste - vi har kul på jobbet.

Vad är viktiga egenskaper för att trivas i rollen som konstruktör?
Att du är en prestigelös teamspelare, har förmågan att samarbeta och att tillsammans med kollegorna ihärdigt driva arbete och processer framåt på ett strukturerat sätt. Det är också viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa hållbara och förtroendefulla relationer, både internt och externt."

Vi erbjuder
Inom NORVATEK brinner vi för att leverera rätt tekniska lösningar med rätt kvalitet till våra kunder inom VA-branschen. Att arbeta hos oss är både inspirerande och utmanande. Tillsammans nyttjar vi varandras kompetens i ett prestigelöst samarbete, tillsammans kan vi göra skillnad.

Ansökan
Ansök genom ansökningsknappen. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Niklas Bergman, på niklas.bergman@norvatek.se eller rekryteringsansvarig Sven Hagberg, hr-support@uniwater.se

Välkommen i gänget!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare