Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du erfarenhet av konstruktion och vill arbeta i en ledarskapsroll? Norvatek söker dig som vill vara med och forma framtidens VA-pumpsystem genom att designa driftsäkra pumpstationer. Med din expertis kommer du att spela en avgörande roll i att bygga effektiva och pålitliga pumpsystem som säkerställer en framgångsrik hantering av vatten och avlopp.

Om tjänsten

Som teknisk chef har du det övergripande ansvaret för avdelningen teknik i Ronneby. De tre huvuddelarna är processen för konstruktion, betong klass 1-ansvar och produktutveckling utefter nya direktiv och lagkrav.

Du leder konstruktionsgruppen om tre medarbetare och har budgetansvar för din avdelning. Rollen har stort fokus på samordning och upprätthåller och reviderar dokumentation samt säkerställer att avvikelser inom processen hanteras. Du arbetar med uppföljning och löpande analyser av verksamheten för att vid behov vidta förbättringsåtgärder.

I detta ansvar ingår det exempelvis:
  • Personalansvar för Teknikavdelningen i Ronneby
  • Budgetansvar
  • Processägare för konstruktionsavdelningen
  • Analysera utfall och vidta förbättringsåtgärder för att följa uppsatta mål
  • Säkerställa lagkravsefterlevnad
  • Ansvara för dokument och rutiner
  • Säkerställa kompetensförsörjning
  • Driva utvecklingsprojekt i produktionen
  • Planera och driva de revisionstillfällena enligt certifikatet från Nordcert
Du utgår från Ronneby och rapporterar till Produktionschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, det är meriterande om du är civilingenjör med inriktning maskinteknik, industriell design, konstruktion eller dylikt. Vi ser också att du har erfarenhet av konstruktion, gärna inom VA, installation eller bygg. Det är starkt meriterande med erfarenhet från en industriell miljö och av att ha arbetat med ständiga förbättringar. Har du dessutom erfarenhet av ledarskap är detta ett stort plus.

Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och har en god förståelse i engelska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som beskriver dig som trygg och driven, som skapar framdrift på ett samarbetsorienterat och lyhört vis. Då rollen är ny förväntas du ha ett flexibelt och strukturerat arbetssätt, samt motiveras av eget ansvar och av att får arbeta självständigt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Norvatek med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Sökord: installation, VA, Pumpar, VVS, VS, avdelningschef
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare