Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Nu söker vi en fastighetsskötare i Ronneby!

Vill du ha ett utvecklande och omväxlande arbete tillsammans med goda kollegor? Om du är
serviceinriktad och vill arbeta som fastighetsskötare kan vi erbjuda en attraktiv tjänst med frihet under ansvar!

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för den dagliga driften av skötseln av fastigheter. Tjänsten är omväxlande med både inre och yttre skötsel som växlar över årstiderna såsom snöskottning, ogräsbekämpning och gräsklippning men även den inre skötsel såsom städning i trappuppgångar, tvättstugor och andra gemensamma ytor. Du kommer att arbeta mycket självständigt men även tillsammans med dina kollegor, viktigt att du bemöter våra kunders behov, hittar lösningar på problem som uppkommer. Viktigt också att våga ta egna beslut men framförallt ha ett positivt förhållningssätt till arbetet och dina kollegor.

Vi värdesätter ett kvalitetstänk och förmågan att lägga upp arbetet på ett effektivt sätt.

Kvalifikationer

Du har en gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du ska ha bred kunskap och kännedom om det som rör fastighetsskötsel och de olika arbetsmoment som kan förekomma.
Du har B-körkort, och behärskar svenska såväl i tal som i skrift.
Arbetet innebär kundkontakter och stor vikt läggs vid dina sociala egenskaper som ska vara serviceinriktad, lösningsorienterad och tillmötesgående. Återkoppling till kollegor, entreprenörer och hyresgäster är viktigt.

Personliga egenskaper

Du är ansvarsfull, pålitlig och van att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du positiv och lösningsfokuserad. Du ser lösningar istället för problem och du kan även komma med nya idéer och förslag. Du är strukturerad och planerar dagen utifrån de uppdrag du har. Du har en god samarbetsförmåga samt är duktig på att etablera goda relationer.

Information
Start omgående / Heltid/ Dagtid /Ronneby med omnejd.
Urval och intervjuer sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vid övriga frågor kontakta: emma.backstrom@lernia.se

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare