Fastighetsskötare till Ronneby

Fastighetsskötare till Ronneby

Nu söker vi dig som vill arbeta som fastighetsskötare hos en av våra kunder i Ronneby.

Du kommer att vara en av dem som arbetar närmast kunden, ett väldigt socialt, roligt och omväxlande arbete.

Du kommer att arbeta mycket självständigt men även tillsammans med dina kollegor, viktigt att du bemöter våra kunders behov, hittar lösningar på problem som uppkommer. Viktigt också att våga ta egna beslut men framförallt ha ett positivt förhållningssätt till arbetet och dina kollegor.

Vi värdesätter ett kvalitetstänk och förmågan att lägga upp arbetet på ett effektivt sätt.

Du kommer att ansvara för den yttre skötseln, såsom ogräsbekämpning och gräsklippning men även den inre såsom städning i trappuppgångar, tvättstugor etc.

Start omgående / Heltid/ Dagtid /Ronneby

Krav: B-körkort / Tillgång till bil

Vid frågor kontakta: emma.backstrom@lernia.se

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.