KlaraBo söker fastighetstekniker till Ronneby

KlaraBo söker fastighetstekniker till Ronneby

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare som tillsammans med 70 medarbetare förvaltar ca 6500 lägenheter i hela landet. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi söker nu två engagerade medarbetare till vårt fastighetsbestånd i Ronneby där man ingår i ett team med kunniga kollegor. Tjänsterna är en sommarjobbsanställning juni till augusti.

Förekommande arbetsuppgifter är allt från kundtjänst, löpande fastighetsskötsel, reparationer, besiktningar, ronder, SBA, nyckelutlämning och service. Helt enkelt allt som behövs för att vårda våra fastigheter, områden och hyresgäster på bästa sätt. I ditt uppdrag ingår även att, vid behov, utföra arbete på andra fastigheter i regionen.

Du har minst gymnasieutbildning. Erfarenhet av VVS, el, bygg och/eller ventilation är meriterande. Goda kunskaper i hantering av fordon och maskiner är meriterande. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav. Våra arbetsflöden är digitaliserade så god datorvana är en förutsättning. I arbetet ingår vissa administrativa arbetsuppgifter. Bakgrundskontroll utförs innan anställning.

Du som person är du tekniskt lagd och en problemlösare med hög arbetsmoral. Du är stresstålig och har stor ansvarskänsla och ordningssinne. Du har god social kompetens och är serviceinriktad då jobbet innebär mycket kontakt med både hyresgäster och leverantörer. Du tar egna initiativ och kan planera din arbetsdag på ett effektivt sätt.

Har du frågor och är intresserad av tjänsten vänligen kontakta Förvaltare Thomas Szelberg, thomas.szelberg@klarabo.se

Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till thomas.szelberg@klarabo.se
Mer info
Kontaktperson Thomas Szelberg
Telefon 0457-475160
Email Mejla Thomas Szelberg
Område Ronneby
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.klarabo.se/ronneby
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (55 dagar kvar)