Hoppa till innehåll
Arbetsbeskrivning
För kunds räknings söker vi en controller.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som controller brukar vara budget- och prognosarbete, analyser, rapportering samt delaktighet i månads- och årsbokslut.

Du erbjuds:
Du erbjuds ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och kommer pågå i ca 6-9 månader. Det finns möjlighet till hybrid arbete.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Karin Thorstensson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare