Försvarshälsan Ronneby söker specialistsjuksköterska

Försvarshälsan Ronneby söker specialistsjuksköterska

Befattningen erbjuder

Nu kan du söka tjänsten som specialistsjuksköterska hos oss - vågar du så vill vi! Försvarshälsan följer förändringarna i omvärlden och är nu i ett dynamiskt utvecklingsskede där ditt bidrag kan vara avgörande för vår framgång. Målet är att främja en god utveckling som medför hälsa och säkerhet för den anställde och organisationen.

Om enheten

Försvarshälsan Ronneby, lokaliserad i Kallinge, är en intern företagshälsovård för Ronneby garnison. Vi bedriver företagshälsovård samt hälso-och sjukvård anpassad för Försvarsmaktens samtliga anställda samt rekryter och kadetter. Vårt perspektiv är promotivt, preventivt, behandlande och rehabiliterande såväl före som under och efter insats. Du blir en del i ett multiprofessionellt, tvärvetenskapligt team som stödjer en komplex organisation, på individ- grupp- och organisationsnivå. Teamet består av fysioterapeut, psykolog, företagssjuksköterska, sjuksköterskor, företagsläkare, arbetsmiljöingenjör och medicinsk sekreterare. Samverkan är en central del som skapar en intellektuellt stimulerande miljö där de olika professionernas kompetenser bidrar. Då hälsa, välbefinnande och fysisk status prioriteras i Försvarsmakten kommer du ha möjlighet att träna upp till tre timmar per vecka på arbetstid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I tjänsten ingår medicinska kontroller i arbetslivet, medicinska bedömningar, utbildningsuppdrag, sjukvårdsberedskap och rehabiliteringsinsatser. Sjukvård kan ibland även bedrivas i fält

Krav

Kvalifikationer:
  • Legitimerad sjuksköterska
  • Specialistutbildning (60-75hp på avancerad nivå, inklusive magisterexamen)
  • Krav på klinisk erfarenhet efter specialistexamen i minst tre år
  • Kunskaperna skall vara aktuella.
  • Körkort B
Personliga egenskaper

Du är trygg i din yrkesroll, lyhörd och initiativrik. Som person förväntas du vara både självständig och en lagspelare samt ha god pedagogisk förmåga. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Meriterande
  • Specialistutbildning med inriktning mot exempelvis distriktssköterska eller akutsjukvård.
  • Erfarenhet från rådgivningsfunktion och mottagningsarbete.
Övrig
Anställningsform: Detta är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: F17 Ronneby. Tjänstgöring på annan ort kan förekomma vid liksom oregelbunden arbetstid.
Tillträdesdatum: Tillträde efter överenskommelse
Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan.

För upplysningar om befattningen kontakta:

Lisa Carlsson, medicinsk verksamhetschef/Chef Försvarshälsan Ronneby/ 0457-471539/ E-post:
Lisa.Carlsson@mil.se

Mattias Eriksson läkare med medicinsk ledningsuppgift, tel.0457-471530

Fackliga företrädare:

OFR/O:Hans Bergvall, pöbel 070-040 06 08

OFR/S: Peter Bohnsack, mobb 070-857 40 06

SECO: Jan-Anders Nilsson, pöbel 073-422 23 40

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-06. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Sökord

sjuksköterska, företagshälsovård

Särskilt om personuppgiftsbehandling i LIME CRM

När du söker denna tjänst innebär det att Försvarsmakten behandlar dina personuppgifter. För information om hur Försvarsmakten behandlar dina personuppgifter; https://carefully_removed_external_link_due_to_policy.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Blekinge flygflottilj utbildar tre krigsförband; två stridsflygdivisioner med Jas 39 Gripen och ett basförband. Stridsflygdivisionerna utgör en viktig del i att skydda Sveriges luftrum, vilket kallas incidentberedskap. Basförbandet är det största krigsförbandet som innehåller allt som behövs för att få Gripenplanen i luften. Det handlar bland annat om underhåll av flygmaskinerna, skydd av basen, logistik och drift av flygplatsen. På flottiljen utbildas även flygvapnets enda jägarförband, flygbasjägarna. Deras uppgift är bland annat att inhämta information genom spaning och att skydda luftstridskrafternas personal och fordon.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 6 apr 2023 (13 dagar kvar)