Tekniker till en ledande leverantör inom infrastruktur

Tekniker till en ledande leverantör inom infrastruktur

Har du ett stort tekniskt intresse? Trivs du dessutom att arbeta praktiskt och träffa kunder? I denna roll har du möjlighet att vara med och genomföra stora förändringar av elnäten och utveckla din elkompetens!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OneCo Networks AB.

Om företaget

OneCo Network AB är Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur. Företagets ambition är att vara en god bidragsgivare i den utveckling och förändring som kommer till följd av det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men även teknik för att förnya, förenkla och förbättra värdeskapande och innovation på ett hållbart sätt.

OneCo bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är de cirka 500 medarbetare. Förutom i Sverige finns de också i övriga nordiska länder. Tillsammans är de ungefär 3000 anställda. De agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Kunderna är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter

ArbetsuppgifterI rollen som tekniker har du ett stort intresse för teknik och ett driv att lära dig mer inom området. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med mätarbyten på kat1. Det kan även förekomma arbete kring installationer och ändringar av serviser. Dina arbetsdagar är mycket varierande då du har möjligheten att få möta många olika kunder och hjälpa dem med att utföra det som behövs göras på elmätarna. Det är ett stort projekt och du kommer ingå i ett team med tekniker men utföra mycket av arbetet på egen hand. I arbetet har du även tillgång till servicebil, utrustning och arbetskläder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Stort intresse för teknik
* Talar och skriver obehindrat på svenska
* Erfarenhet inom el är meriterande

Inför arbetet kommer du få teori - och praktikutbildning av företaget som gör att din kunskap blir knivskarp och ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos dom.

Personliga egenskaper värderas högt inom denna roll och för att trivas bör du ha ett stort intresse för teknik och se det som en spännande utmaning att få utveckla din elkompetens. Du uppskattar frihet under ansvar och ser det som något positivt att ha möjlighet till att träffa många olika kunder under en arbetsdag och räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du har en god kommunikativ förmåga och är bekväm med att möta andra människor. Som person uppskattar du samtala med kunder och trivs med att skapa god kontakt med de runt dig. Därtill är du resultatfokuserad och arbetar hårt för att uppnå det som förväntas av dig. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära kunden. Du har ett starkt eget driv och engagemang för att lyckas med dina uppgifter.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Ronneby
Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: eltekniker, elmätare, service, installation, el, telekom, tekniker, Ronneby, heltid, telenät, nätkartor, installationselektriker, serviceelektriker, energitekniker, industrielektriker, mättekniker

Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.