Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Eltel

Har du ett intresse för teknik, är serviceorienterad och redo att anta nya utmaningar i karriären? Trivs du i en självgående tjänst ute på fältet och att arbeta med hög kvalité? Då bör du läsa vidare om tjänsten som servicetekniker hos Eltel!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eltel Networks. Du utgår från kontoret i Karlskrona.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom och hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Dessa lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Eltel Networks är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker ingår du i affärsområdet Communications och arbetar för att bygga samt utföra leveranser och service i kommunikationsnät. Du ansvarar för bland annat byggnation och underhåll av antennbärare samt installation, driftsättning och felsökning på radioteknisk utrustning för mobiltelefoni och radiolänk. Du utför dina arbetsuppgifter både på mark och i luften vilket medför att du är bekväm med höga höjder. Som tekniker arbetar du, beroende på uppdrag, både självständigt och tillsammans med dina kolleger.

I tjänsten kan det förekomma resor med övernattning på annan ort när behov finns och du har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

* Byggnation och underhåll av antennbärare
* Installation, driftsättning och felsökning på radioteknisk utrustning för mobiltelefoni och radiolänk
* Arbete på mark samt på höjd

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom teknik, el/tele eller motsvarande kompetens
* Erfarenhet från ett praktiskt arbete innehållande montering, installation och/eller underhåll inom närliggande område
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
* Mastutbildning är starkt meriterande
* Arbete på hög höjd och/eller på väg
* Erfarenhet av tekniskt arbete inom telekom

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Som person är du flexibel och trivs i ett varierat arbete där du i vissa projekt arbetar självständigt för att i andra projekt samarbeta med kolleger. Du har lätt för att ta initiativ och har även en god social förmåga och känner dig trygg med både interna och externa kontaktytor. Det är viktigt att du har ett intresse för att hjälpa andra och har viljan att leverera bra lösningar. Som person bör du vara uppmärksam, tillmötesgående och noggrann.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Karlskrona
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 apr. 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare