Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Nu söker vi Transportplanerare till Ragn-Sells

Har du erfarenhet av transportplanering, administration och logistik? Är du analytisk, strukturerad och trivs i samarbetet med andra? Har du ett intresse för miljöfrågor? Då kan det här vara nästa utmaning för dig!


Om tjänsten
Som transportplanerare kommer du planera den operativa driften, utveckla och effektivisera transportplaneringen tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är dagtid, heltid och sträcker sig från maj till augusti ut. Beroende på person och situation kan uppdraget förlängas men initialt är planen maj till augusti. Du får en anställning i Adecco Sweden men kommer jobba på plats hos vår kund i Kallinge, Ronneby.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:
* Planera den operativa driften av transporterna för uppdrag inom marknadsområdet.
* Ansvara för planeringen för ca. 15-20 fordon och uppdragen sträcker sig över hela vårt tjänsteutbud.
* Hanterar och planerar ut arbetsorder på rätt resurs utifrån uppdragets krav.
* Skapar nya synergieffekter då du planerar fordon i en större geografi.
* Vid behov göra översyn och ruttoptimering. Du identifierar och rapporterar reklamationer och avvikelser samt tillser att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljöfrågor följs i samband med transportplaneringen.
* Daglig kontakt med kunder, chaufförer, sektionschefer, kundtjänstmedarbetare samt övriga kollegor.
* Samordnar och styr underentreprenörer och leverantörer där det förekommer.

Vem är du?
Du är en planeringsperson med erfarenhet från arbete med såväl moderna logistikstöd, affärssystem som MS Office vanligaste applikationer och du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
Det är meriterande med erfarenhet från logistik, återvinningsbranschen och goda kunskaper om sydöstra Sveriges geografi och vägförhållanden är önskvärt.

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad, har god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta och skapa kontaktytor såväl externt som internt.
Du är en person som gillar att medverka i införande av nya arbetssätt och tekniker. Vidare är du tydlig, flexibel och klarar snabba omställningar med bibehållen kvalitet och engagemang. Naturligtvis har du ett intresse för miljöfrågor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Vem är kunden?
Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.
Det har gjort dem till Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. I dag finns de över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll.


Vilka är vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Lindhoff, asa.lindhoff@adecco.se


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare