Arbetsledare Elnät till Ronneby Miljöteknik!

Arbetsledare Elnät till Ronneby Miljöteknik!

Är du en inspirerande arbetsledare som får dina medarbetare att känna sig delaktiga och ta stort ansvar. Är värdegrunder så som kunden i fokus, respekt, arbetsglädje, ansvarstagande och etik lika viktiga för dig som de är för Ronneby Miljöteknik? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Avdelningen Drift och projekt ansvarar för drift/ projektarbeten i elnätsområdet och har ett 10-tal medarbetare.
Som arbetsledare ansvarar du för verksamheten, medarbetarna och den dagliga driften allt enligt Ronneby Miljö & Tekniks riktlinjer, mål, principer och värderingar. Budgetansvar och personell resursfördelning ingår och man rapporterar direkt till affärsområdeschef.
Tjänsten består av att säkerställa att driften av elnätet är säkert och med hög funktionalitet. Att ta fram detaljplaner, hitta tekniska lösningar, skriva underlag, kalkyler, offertförfrågning samt kontakter med kunder och beställare ingår också.
Ingår gör även arbetsmiljöansvar enligt särskild delegering för att säkerställa medarbetarnas kännedom om skyddsföreskrifter och säkerhetsinstruktioner i det dagliga arbetet.
En mycket viktig del av tjänsten är att se till att medarbetarna känner delaktighet och ansvar för såväl verksamhetens utveckling som sin egna personliga utveckling.

Vem är du?
För att nå framgång i rollen behöver du vara ansvarstagande med ett stort engagemang för dina medarbetare. Du är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer och utvecklar din avdelning och medarbetare.
Du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar ansvar när det gäller kvalité och drift. Vidare är det viktigt att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga eller pressade situationer och att du har en god förmåga att hålla fokus på rätt saker.
Du behöver ha relevant el-teknisk bakgrund och gärna erfarenhet av liknande tjänst.
Viktigt för tjänsten är:
* Utbildning och arbetslivserfarenhet inom elkraft
* God datorvana samt mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
* Ledarerfarenhet med personal- och ekonomiansvar.
* Branscherfarenhet inom elkraft, energi, infrastruktur eller industri.
* B-körkort

Om Ronneby Miljö & Teknik
Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag med ca 115 medarbetare som är helägt av Ronneby kommun.
Ronneby Miljö Tekniks uppdrag är att ansvara för infrastrukturen inom Ronneby kommun. Vilket innebär att vi hanterar el, värme, vatten, avlopp, renhållning, fiberoptiskt nät och bredband. Bolaget är nätägare och ansvarar för elnätet 0,4-130kV i Ronneby, Kallinge, Kuggeboda och Saxemara med omnejd.

Ronneby Miljöteknik erbjuder bland annat
- Goda möjligheter utveckling/utbildning
- En friskvårdstimme i veckan.
- Gymkort.
- Arbetstidsförkortning
- Möjlighet att växla semestertillägg till semesterdagar.
- Möjlighet till 2 dagars flexibel arbetsplats.

Uppgifter om tjänsten och rekryteringsprocessen
Detta är en rekrytering med samarbete mellan Ronneby Miljöteknik och Adecco.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Drogtest kan förekomma.
Urval, intervjuer kommer att ske löpande dock med sista ansökningsdag 220328

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Hedqvist på 0457-618252

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco.
Carina Falck på 0736-84 72 45 eller carina.falck@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!