Renhållningschaufförer

Renhållningschaufförer

Vi söker nu flera renhållningschaufförer till en av våra kunder i Ronneby.

Dina arbetsuppgifter

Renhållnings- och containerchaufförer för olika typer av uppdrag inom Ronneby.
Registrering i handdator.
Vara företagets ansikte ut mot kunderna.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge dem en god service, samtidigt som du vill vistas utomhus i ett rörligt arbete. Du ska även ha förmågan att se vad som ska göras och gilla att ge det där lilla extra för att få verksamheten väl fungerande. Du kan arbeta i ett högt tempo och kan hantera bilen på ett säkert och bra sätt.
Flexibilitet och servicekänsla är ett måste i arbetet likväl som social kompetens och god samarbetsförmåga samt att du är ambitiös och kan arbeta självständigt.

Krav:
  • C eller CE-kort
  • Digitalt förarbevis
  • YKB
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Meriterande är:
Erfarenhet inom avfallshantering eller andra serviceyrken
God fysik då arbetet delvis består av tunga lyft
Datorvana
Arbetet kräver en person som är punktlig och ansvarskännande samt kan arbeta självständigt och med god initiativförmåga.

Information och kontakt

Tjänsten är en heltid dagtid mån-fred. Uppdraget är ett sommarvikariat men finns chans till fortsatt arbete även efter sommaren.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Dock senast 8/3

Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455-61 17 02 eller Kjelle Rutzell, 0455-61 17 01

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Christopher Muñoz
Telefon 0455 61 27 02
Område Ronneby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.