CNC-Operatör

CNC-Operatör

Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör, då kan detta vara jobbet för dig

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av svarvning, fräsning, ritningsläsning och maskinunderhåll samt vanligt verkstadsarbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du skall ha några års erfarenhet av CNC svarvning eller fräsning. Du skall också ha goda kunskaper i ritningsläsning, mättekning och bearbetningsteknik. Du är van att rigga, ställa om och att byta verktyg.

Det är en merit och fördel om du dessutom har erfarenhet av allmänt verkstadsarbete såsom kapning, borrning och efterbearbetning. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

Truckkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden.

Sök snarast då tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida

Information och kontakt

Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal men tanken är att det skall gå över till en anställning hos kund, en så kallad hyrrekrytering. Tillträde är omgående. B-körkort är ett krav.
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Kjelle Rutzell, 0731 52 17 01. Sista ansökningsdag är 2021-01-31

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Kjelle Rutzell
Telefon 0455-61 27 01
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.