Teknisk inköpare

Teknisk inköpare

Teknisk inköpare
Att arbeta hos Water Jet Sweden innebär att ingå i en internationell miljö, där kontakt med länder världen runt ingår i den dagliga rutinen. Många medarbetare har arbetat många år i företaget och vi är med rätta stolta över vår personals yrkesskicklighet och färdigheter.

Nyckelord vi har gemensamt är:
  • Kvalitet – i produktion, service och val av leverantörer
  • Hållbarhet – i synsätt, produktkoncept och -konstruktion
  • Kundfokus – i affärsprocesser, relationer och produktlösningar
Vi erbjuder karriärmöjligheter genom utveckling av yrkeskompetenser inom bland annat vattenskärning, maskinkonstruktion, maskinteknik, elektroteknik, programutveckling och ekonomi – men också inom försäljning, kundsupport, kundutbildning och maskininstallation.

Arbetsbeskrivning
Som teknisk inköpare hos oss arbetar du med inköp av komponenter för vår maskinproduktion och är delaktig i produktionsplaneringen. Utifrån ett tekniskt underlag skapar du en tidsplan och beräknar behovet av komponenter som du sedan skickar ut till olika leverantörer. Efter det tar du hand om de offerter som inkommit och kontrollerar villkor, leveranstider samt innebörden av dessa, förhandlar och genomför inköp. Du är med andra ord involverad från start till mål i inköpsprocessen.

På sikt kommer du också vara med i leverantörsutvärderingar och kvalitetsutveckling.

Utbildning/erfarenhet
Vi ser det från två håll, antingen har du en teknisk utbildning med ett intresse för affärer eller en utbildning inom ekonomi med ett tekniskt intresse.

God datorvana är en förutsättning. Erfarenhet från verkstadsindustrin och kunskaper inom ritningsläsning är meriterande.

Som person är du driven och arbetar noggrant och strukturerat. Du har god social kompetens, är relationsbyggande och trivs med att jobba med människor och internationella kontakter samt är van att ta ett stort ansvar.

Lön och anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, lön enligt avtal

Ansökan
För den här tjänsten sker urval löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdatum är den 31 januari. Du skickar din ansökan till resources@waterjet.se.
För frågor vänligen kontakta Michael Persberg 0457-45 54 50 eller via mail enligt ovan. Välkommen med din ansökan redan idag! Passa på att besöka vår hemsida för ta reda på mer om oss www.waterjet.se
Mer info
Kontaktperson Michael Persberg
Telefon 0457455450
Email Mejla Michael Persberg
Område Ronneby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.waterjetsweden.com
Sista ansökningsdag 19 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Water Jet Sweden AB tillverkar kompletta system för vattenskärning och är en av världens största producenter.

Vi är ett expansivt företag med egen produktion i, fräscha lokaler i Ronneby samt dotterbolag i Tyskland, Polen och Kina. Vi arbetar internationellt och har samarbetspartner spridda över stora delar av världen. Tillverkning och utveckling sker i Ronneby där vi i dagsläget har ca 40 kvalificerade medarbetare.