Kemist till Tarkett

Kemist till Tarkett

Om tjänsten

Som kemist kommer du att tillsammans med övriga medarbetare på Utvecklings/Produktlabb att arbeta med produkt- och polymerisk materialutveckling. Tyngdpunkten kommer att ligga på kemikalier, råvaror och formuleringar. Du kommer att fungera som en av våra interna experter på materialval ur miljö- och hälsosynpunkt.

I tjänsten ingår
  • Utveckling av analyslabb (GC-MS, VOC emissions (flec))
  • kemisk analys (GC) & resultattolkning
  • Benchmarking
  • Råvarukontroll
  • Metodutveckling
I ditt arbete kommer du ha ett stort kontaktnät inom Tarkett och med olika eller externa leverantörer.

Din profil

För att lyckas i den här rollen har du högskoleutbildning inom Kemi och gärna flerårig erfarenhet från ingenjörsarbete.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom noggrannhet, drivkraft, engagemang, flexibilitet och initiativförmåga. Dina personliga egenskaper såsom att organisera, kommunicera och samarbeta värderar vi högt.

Ansökan

Tarkett har valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundberg, 0769-468330 eller Angelica Persson, 0708-150261. Sista ansökningsdag är 1 augusti 2021. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag! www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Angelica Persson
Telefon 0708150261
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 12 500 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2019 omsatte företaget 2,8 mrd Euro.
Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö.