Automationsingenjör till Tarkett

Automationsingenjör till Tarkett

Tarkett i Ronneby står inför spännande utmaningar och förändringar de närmaste åren. I vår ambition att vara fortsatt världsledande inom vårt segment, kommer vi genomföra relativt omfattande digitalisering och automatisering av vår verksamhet, vilket i sin tur ställer utmanande krav på oss alla vad gäller att utveckla processer, maskiner och arbetssätt.

Vi söker nu en Automationsingenjör som vill vara en del i vår förändringsresa!

Om oss

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2016 omsatte företaget 2,7 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass.

Läs mer på: www.tarkett.se

Dina arbetsuppgifter

I denna roll ansvarar du för helheten i såväl större som mindre projekt vad gäller automation i Tarketts produktionsutrustning; allt från lösningsförslag till funktionsbeskrivning, programmering, implementering och drifttagning.

Utveckling och underhåll av våra system ingår också, där inslag av elkonstruktion kan förekomma. I arbetet kommer du att vara med vid såväl konstruktion av ny utrustning som integration av leverantörers eller förbättringar av befintlig.

Din profil

Vi letar efter dig som tycker det är spännande med nya utmaningar och som gillar att arbeta i högt tempo i en flexibel miljö. Eftersom tjänsten innebär att upprätthålla en hög tillgänglighet i maskinutrustningen är det viktigt att du är ansvarsfull, strukturerad samt har en förmåga att tänka helhet. Du uppskattar lagarbete samtidigt som du är självgående och har ett stort mått av initiativförmåga.

Du har en teknisk högskoleutbildning eller minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Kunskap om ABB, Siemens eller annan likvärdig miljö för process- och maskinstyrning är ett krav. Du bör även ha erfarenhet av projektarbete inom industrin samt kunskap och intresse av WCM, TPN eller LEAN.

Engelska och svenska i tal och skrift.

God kunskap i officepaketet. Meriterande är kunskap i SAP och CAD.

Låter detta spännande?
Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se så snart som möjligt, urval sker löpande. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455 - 34 15 91.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jenni Aronsson
Telefon 0455-341591
Område Ronneby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se