Underhållsingenjör till Tarkett

Underhållsingenjör till Tarkett

Nu förstärker vi vår organisation i Ronneby med en kunnig, drivande och engagerad lagspelare!

Om tjänsten

Som underhållsingenjör hos Tarkett kommer du ingå i ett team med tekniker, ingenjörer och supervisor som arbetar tillsammans med mekaniker, elektriker, energitekniker och styrsystemstekniker inom Tarketts underhållsorganisation.

Arbetsuppgifter
  • Verka som PM - koordinator: Implementera och utveckla UH och PM-pelarens metodik på fabriksnivå, PM (Professional Maintenance) model area och expansionsområden.
  • Utveckla och förbättra underhållsmetoder och arbetssätt.
  • Mäta och följa upp KPI:er för UH och PM, följa kostnad och besparing.
  • PM core team: Säkerställa sin kompetens genom träning, tester.
  • PM team: Utveckla teamens medlemmar genom träning, coachning och uppföljning enligt PM:s metodik
  • Tillsammans med arbetsledningen utveckla metodiken i det förebyggande underhållet
  • Utför analyser av tekniska fel och störningar på utrustningen och tar fram underlag till förbättringar av utrustning och arbetsmetoder. Du driver förbättringar och modifieringar och leder projekt för optimering av fabrikens tekniska tillgänglighet.
  • Arbeta med kontinuerlig optimering av underhållsplaner samt skapa underhållsplaner för modifierad och nyinstallerad utrustning.
  • Arbeta med maskinliggare, PM-kalendrar, dokumentation av maskinkomponenter och registervård gällande valsar.
  • Att utveckla och optimera SAP underhållssystem samt säker ställa reservdels tillgänglighet.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning maskin och underhåll eller annan likvärdig kompetens som vi bedömer likvärdig. Du har dessutom några års erfarenhet av arbete som underhållsingenjör eller tekniker i process- eller tillverkande industri.

Som person behöver du vara fokuserad och ha sinne för att strukturera problem, prioritera samt genomföra lösningar. Du är positiv, engagerad, ansvarstagande och resultatorienterad samt har förmågan att omsätta teori i praktik. Du har en förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt visar mod, är engagerad och på ett naturligt sätt tar ledande ansvar i förbättringsprojekt.

Svenska och engelska är språk som du behärskar både i tal och skrift.

Kunskap och vana inom WCM eller annan metodik inom Lean Production är en förutsättning för att lyckas i tjänsten.

Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med CMMS och Office program.

Kompetens i SAP är meriterande såväl som en EFNMS certifiering.

Ansökan

Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 31/10.

Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenni Aronsson på nummer 0455-34 15 91.

Facklig kontaktperson är Annika Gummesson, PTK, tfn 0457-71000.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jenni Aronsson
Telefon 0455341591
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2019 omsatte företaget 2,8 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass.