Supervisor Logistik

Supervisor Logistik

Om oss

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2019 omsatte företaget 2,8 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass.

Läs mer på: www.tarkett.se

Tarkett i Ronneby står inför spännande utmaningar och förändringar de närmaste åren. I vår ambition att vara fortsatt världsledande inom vårt segment, kommer vi genomföra relativt omfattande digitalisering och automatisering av vår verksamhet, vilket i sin tur ställer utmanande krav på oss alla vad gäller att utveckla processer, maskiner och arbetssätt.

Vi söker nu en Supervisor Logistik som vill vara en del i vår förändringsresa!

Om tjänsten

Tarkett i Ronneby är ett distributionscenter för varor inom hela Tarkett i Norden. Här jobbar det idag ca 100 medarbetare. Supervisor Logistik har personalansvar för 40 personer som jobbar inom lager och flöden på 5-skift. Du rapporterar till Supply Chain Manager och är med ledningsgruppen Logistik.

Ansvarsområden

Som Supervisor ansvarar du för att utveckla och skapa vi-känsla i ditt team, enligt Tarketts grundläggande värdeord: samarbetsvillig, kreativ, engagerad och omtänksam. Du utvecklar kontinuerligt säkerhetsaktiviteterna inom ditt område och coachar teamet för att kontinuerligt attackera prioriterade förluster med rätt WCM-verktyg.

I rollen som Supervisor kommer du få leda projekt inom logistik samt delta i projekt inom hela verksamheten.

Du leder ditt team genom s.k. Shop Floor Management och följer upp arbetet mot uppsatta mål och KPI:er.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom logistik eller teknik, alternativt en motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt en vana av att framställa och disponera rapporter och presentationer.

Vi värderar dina ledaregenskaper högt och för att lyckas i tjänsten behöver du vara en trygg och stabil ledare som har erfarenhet av att leda en grupp i förändring. Du har dessutom ett stort fokus på säkerhet.

Som person är du engagerad, ansvarstagande, kommunikativ och kundorienterad. Du har en förmåga att prioritera och genomföra dagliga förbättringar på ett strukturerat sätt.

Under 2021 kommer vi automatisera delar av vårt lager, vilket kommer följas av flera större förändringsprojekt. Har du erfarenhet av liknande projekt är det meriterande.

Ansökan

Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan på engelska, senast den 13/12 via www.onepartnergroup.se.

Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455 - 34 15 91.

Facklig kontaktperson: Annika Gummesson (Ordförande Unionen) på 0457-71044 eller annika.gummesson@tarkett.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jenni Aronsson
Telefon 0455341591
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se