Processingenjör till Tarkett

Processingenjör till Tarkett

Tarkett i Ronneby står inför spännande utmaningar och förändringar de närmaste åren. I vår ambition att vara fortsatt världsledande inom vårt segment, kommer vi genomföra relativt omfattande digitalisering och automatisering av vår verksamhet, vilket i sin tur ställer utmanande krav på oss alla vad gäller att utveckla processer, maskiner och arbetssätt.

Vi söker nu en Processingenjör som vill vara en del i vår förändringsresa!

Om oss

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2016 omsatte företaget 2,7 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass.

Läs mer på: www.tarkett.se

Dina arbetsuppgifter

Som Processingenjör på Tarkett kommer du få jobba med många olika arbetsuppgifter inom verksamheten och ingen dag är den andra lik. En stor del av arbetet innebär att vara projektledare utifrån ett processperspektiv. Här är du med i ett tidigt skede när vi tar fram nya produkter, vilket innebär att du förväntas vara ansvarsfull och noggrann. I den dagliga verksamheten ingår det i rollen att vara support till produktionen. Därför är det en förutsättning att du har en hög servicegrad, är mån om att identifiera vad det är som har hänt och vad problemet är.

Du tillhör Teknikavdelningen och rapporterar till Teknikchefen. Teamet består av ingenjörer inom process, el/automation och mek.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk eller kemiteknisk högskoleutbildning eller gymnasieutbildning.

Du har dessutom erfarenhet av projektarbete inom process- eller tillverkande industri samt kunskap och intresse av WCM, TPN eller LEAN. Har du materialförståelse för plast och hur råvaror påverkar slutproduktionen är det meriterande.

Som person tycker du det är spännande med nya utmaningar och du gillar att arbeta i högt tempo i en flexibel miljö. Dessutom ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och brinner för faktabaserad problemlösning och förbättringsarbete. För att trivas i rollen bör du uppskatta lagarbete samtidigt som du har ett stort mått av initiativförmåga.

Engelska och svenska i tal och skrift.

God kunskap i officepaketet. Meriterande är kunskap i SAP och CAD.

Ansökan

Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan, senast den 11/10 via www.onepartnergroup.se.

Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenni Aronsson på nummer 0455 - 34 15 91.

Facklig kontaktperson: Annika Gummesson (Ordförande Unionen) på 0457-71044 eller annika.gummesson@tarkett.com.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jenni Aronsson
Telefon 0455341591
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se