Mekaniker till Tarkett

Mekaniker till Tarkett

Om oss

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 13 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2019 omsatte företaget 2,8 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass.

Läs mer på: www.tarkett.se

Nu förstärker vi vår organisation med industrimekaniker.

Om tjänsten

Som industrimekaniker på Tarkett arbetar du tillsammans i team som följer deras processlinje med övriga mekaniker, elektriker och tekniker på underhållsavdelningen och rapporterar till supervisor mek.

Här jobbar du med det mekaniska förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhållet.

Administrativt arbete ingår då deras underhållssystem är datoriserade, därför förutsätter vi att du har god datavana.

Arbetsuppgifterna omfattar främst:
  • Felsökning, reparation och byte av mekaniska komponenter.
  • Plåtbearbetning, bockning och kantskärning samt enklare svetsarbeten och smörjning.
  • I vårt underhållsystem får du göra reservdelsuttag, uppdatering av maskinregister, PM kalendrar, maskinliggare och felanmälningssystem.
  • Arbeta med FU-planering på aggregaten inom ditt ansvarsområde.
  • Vara en viktig resurs i projektarbete.
  • Planera, leda och genomföra större underhållsarbete vid planerade stopp på aggregat.
  • Ha beredskapstjänst var 6:e vecka.
Arbetstid: Dagtid

Din profil

Vi söker dig som har minst 2-3 års industrivana och gärna inom processindustrin. Omfattande kunskaper i mekanik och tribologi samt grundläggande kunskaper i svetsning, plåtarbeten, pneumatik och hydraulik.

Vi förutsätter att du har en mekanisk eller industriteknisk utbildning.

Vidare ser vi att du har några års yrkeserfarenhet och är van och bekväm med att arbeta i underhållssystem.

Kunskaper och vana att arbeta i SAP samt med WCM eller annan metodik inom Lean Production är meriterande.

Som person är du ansvarsfull och noggrann, uppskattar lagarbete och är intresserad av faktabaserad problemlösning. Du har en har en positiv inställning och en vilja att utvecklas i ditt arbete.

Ansökan

Tarkett har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan senast 220610 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-15 02 61.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se