Vi söker nu en erfaren upphandlare till ett attraktivt företag

Vi söker nu en erfaren upphandlare till ett attraktivt företag

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta som upphandlare. Är du en problemlösare som trivs med flexibilitet och har erfarenhet av liknande arbete? Då kan du vara den vi söker.

Information om uppdraget:

Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag som bildades 1999 och som har sitt säte i Ronneby. Företaget hanterar idag el, värme, vatten, avlopp, renhållning, fiberoptiskt nät och bredband. Idag har verksamheten omkring 125 medarbetare. Företaget värdegrund genomsyras av dess organisation och i det dagliga arbetet; Kunden i fokus, respekt, arbetsglädje, ansvarstagande och etik.

Företaget präglas av flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha en möjlighet att arbeta fritt utifrån tydliga riktlinjer samt där du har en möjlighet att vara med och påverka.

I tjänsten finns både möjlighet till flextid och att arbeta hemifrån någon dag under veckan.

Rollen som upphandlare är både dynamisk och utvecklande. Du kommer att genomföra, planera och leda upphandlingar över hela bolaget och har yttersta ansvaret för att arbetet sker på korrekt sätt. Du kommer genom ditt arbete arbeta med LOU (lagen om offentlig upphandling) samt LUF (lagen om upphandlingar inom försörjningssektorerna). Vi ser gärna att du har kompetens inom dessa områden.

I ditt arbete kommer du att ha nära samverkan med beställande funktioner inom bolaget. I arbetet ingår även kvartsuppföljningar samt årlig översikt över avtalen som är befintliga. Du kommer även att arbeta som kontaktperson gentemot kommunen och Adda som man använder som upphandlingsleverantör. I arbetet förekommer även utbildning av intern personal samt kunna ge råd och stöd vid upphandlingsfrågor.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen så ser vi att du har följande;
  • Relevant akademisk utbildning inom ekonomi eller juridik alternativt arbetslivserfarenhet inom upphandlingsområdet som bedöms som likvärdigt.
  • Erfarenhet inom LOU och LUF
  • Erfarenhet av att leda och genomföra upphandlingar
  • Meriterande med kompetens inom allmänna bestämmelser bygg/entreprenad samt erfarenhet av upphandlingar av konsulter/entreprenörer.
  • Meriterande med erfarenhet inom Tendsign
  • God datorvana inom Officepaketet
  • Du har mycket goda språkkunskaper i tal och skrift på svenska.
Som person så ska du trivas med att samarbeta och gillar att arbeta utefter ordning och struktur. Vi tror att du har uppnått en personlig mognad och säkerhet i dig själv som gör att du har förmågan att hantera arbetstoppar på ett bra sätt då tempot tidvis är högt. Du behöver vara skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift och ha förmåga att skapa goda relationer. Du arbetar självständigt och strukturerat men värdesätter även samarbete med andra både internt och externt.

Arbetet sker vardagar måndag-fredag under dagtid. Du har även möjlighet till friskvårdstimme 1/gång i veckan samt friskvårdsbidrag.

Trivs du med varierande arbetsuppgifter och där ingen dag är den andra lik så tveka inte att skicka in din ansökan snarast vi rekryterar löpande för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan.

Sökord: Upphandlare, Inköp, Upphandling, Upphandlingsansvarig

Sökord: Upphandlare, Inköp, Upphandling, Upphandlingsansvarig
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com