Avtalscontroller till strategisk inköpsenhet

Avtalscontroller till strategisk inköpsenhet

Till Ronneby Kommun söker vi nu en driven, nytänkande och analytisk avtalscontroller. Är du en relationsbyggare som har lätt för att prioritera ditt arbete? Då kan du vara rätt för denna roll!

Information om uppdraget:

I den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har ca 30 000 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Det finns bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar ca 2 500 anställda för att ge bästa möjliga service till kommunens invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av dem?

Om tjänsten:
Inköpsenheten söker en avtalscontroller som brinner för att göra skillnad. Du kommer jobba i en grupp som drivs av ett högt utvecklingsfokus. Tjänsten syftar både till att analysera kommunens inköpsmönster för att hitta förbättringsmöjligheter, förankra dessa i organisationen och driva förbättringsarbete tillsammans med enheter och bolag.
Rollen syftar också till att bygga sunda affärsrelationer med leverantörer vilket bland annat innefattar uppföljning av krav och nyckeltal. Avtalscontrollern kommer att arbeta nära samtliga funktioner inom inköpsenheten men i synnerhet med upphandlare och inköpshandläggare. Tjänsten ger möjlighet att vara med och påverka innehållet av exempelvis strategier och övriga arbetssätt.
StudentConsulting arbetar på uppdrag av Ronneby kommun och du blir anställd direkt av kommunen. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Ronneby kommun erbjuder ett attraktivt förmånspaket samt möjlighet till viss flexibilitet i arbetstiderna. För delar av arbetstiden finns viss möjlighet att arbeta på distans och för dig som pendlar finns ett förmånligt erbjudande för kollektivtrafik.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskoleexamen alternativt YH-utbildning inom relevant område för tjänsten; exempelvis inköp, logistik eller liknande. Flerårig relevant arbetslivserfarenhet kan väga upp brist på formell utbildning.

Du har erfarenhet av verksamhetsuppföljning och förmåga att sammanställa och redovisa välgrundade resultat av utredningar och analyser. För att passa för tjänsten behöver du kunna forma goda leverantörsrelationer, följa upp krav samt skapa, analysera och utvärdera nyckeltal. Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig sektor och offentliga upphandlingar.
Vi välkomnar också mer juniora sökande, i det fall kandidaten har ett stort intresse för det beskrivna yrkesområdet samt i övrigt stämmer in på de personliga egenskaper som önskas. Ett grundkrav för nyutexaminerade kandidater är en utbildning inom relevant område från högskola/YH-utbildning.

Som person är du positiv, kommunikativ, har lätt för att samarbeta och bygga förtroendefulla relationer. Du är analytiskt lagd med god förmåga att se komplexa samband. För att trivas och fungera i rollen som avtalscontroller krävs att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Tjernlund på jennifer.tjernlund@studentconsulting.com

Sökord: Avtalscontroller, Offentlig sektor, Upphandling, Inköp

Sökord: Avtalscontroller, Offentlig sektor, Upphandling, Inköp
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com