Mekaniker/underhållstekniker

Mekaniker/underhållstekniker

Om Dig
Vi söker Dig som har en gymnasieutbildning inom Industritekniska programmet, inriktning driftsäkerhet och underhåll eller motsvarande samt några års erfarenhet som mekaniker, gärna inom processindustrin.

Du har genuint intresse och erfarenhet av problemlösning och felsökning inom pneumatik, hydraulik, mekanik och löpande underhåll men vi i fäster samtidigt stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är Du flexibel och prestigelös, har en hög känsla för service, är noggrann och lägger stort engagemang i det Du gör och hjälper gärna till där det behövs. Du har god fysik då enstaka tyngre lyft kan förekomma.

Du har certifikat för Heta Arbeten, Motviktstruck <10 ton och Travers och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Körkort och tillgång till egen bil är också ett krav.

Arbetsuppgifter
Utföra reparationsarbeten, löpande underhåll samt utveckling och förbättringar på utrustning och maskiner.

Du förväntas arbeta både självständigt och i grupp då man arbetar i team som är sammansatta utifrån olika kompetenser och arbetsuppgifter.

Beredskap var femte vecka ingår i tjänsten eftersom merparten av vår produktion går i kontinuerlig drift kallat 5-skift.

Lön och anställningsvillkor
Det är VAD man gör och HUR man utför sina uppgifter som är grunden för lönesättningen, vi har ett överenskommet system för detta.

Vi tillämpar provanställning.

Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta:
  • Arne Nilsson, Teknisk chef 076-647 48 26 arne.nilsson@riflexfilm.com
  • Eva Ekholm, Personalchef, 070-525 28 34 eva.ekholm@riflexfilm.com
Skicka Din ansökan till: job@riflexfilm.com senast 1 februari 2019. Om Du passar in på ovanstående profil, ansök redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just Du är lämplig för denna tjänst. Vi har ett löpande urval till tjänsten så är det är viktigt att Du skickar Din ansökan med personligt brev och CV till oss så fort som möjligt för att öka Dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Vi följer GDPR, när Du skickar Din ansökan godkänner Du att vi hanterar Dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Se vidare vår Policy för Behandling av Personuppgifter som finns på vår hemsida.
Mer info
Kontaktperson Arne Nilsson
Telefon 076-647 48 26
Email Mejla Arne Nilsson
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.riflexfilm.com/
Sista ansökningsdag 1 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riflex Film AB ägs av tyska KAP AG med säte i Fulda. Riflex Film AB är en av Nordens få tillverkare av plastfilmer genom s.k. kalandrering och arbetar med en utpräglad specialiserings- och nischproduktstrategi. Företaget täcker hela kedjan från produktutveckling till produktion och försäljning. 98 % av produktionen går på export, framför allt till de större länderna inom EU, men en viss andel säljs även globalt. Riflex Film AB har ca 65 anställda och omsätter ca 155 MSEK. Ytterligare information om företaget finner Du på: www.riflexfilm.com.