Maskinoperatörer med goda möjligheter till tillsvidareanställning

Maskinoperatörer med goda möjligheter till tillsvidareanställning

Om Dig
Vi söker Dig som har några års erfarenhet från tillverkande industri med ett genuint intresse för tillverkning och industriarbete, men vi fäster samtidigt stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är Du flexibel och prestigelös, någon som lägger stort engagemang i det Du gör och Du hjälper gärna till där det behövs. Du har god fysik då enstaka tyngre lyft kan förekomma.

En förutsättning för arbete hos oss är att Du har certifikat för motviktstruck <10 ton och minst 6 månader erfarenhet av truckkörning och gärna även traversutbildning samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetsuppgifter
Tillverkning och efterbearbetning av plastfilm.
Du förväntas arbeta både självständigt och i grupp då man på varje skiftlag arbetar i team som är sammansatta utifrån olika kompetenser och arbetsuppgifter.

Merparten av vår produktion går i kontinuerlig drift kallat 5-skift och en liten del av produktionen går på 2-skift och dagtid. Det är framför allt på 5-skift som vi har behov just nu men alla arbetstidsformer kan bli aktuella.

Lön och anställningsvillkor
Det är VAD man gör och HUR man utför sina uppgifter som är grunden för lönesättningen, vi har ett överenskommet system för detta.
Vi söker 3 personer till vikariat på 6–12 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Om Du har frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta:
  • Roger Karlsson, Produktionsledare, 070-883 14 26 roger.karlsson@riflexfilm.com
  • Eva Ekholm, Personalchef, 070-525 28 34 eva.ekholm@riflexfilm.com
Ansökan till: job@riflexfilm.com

Om Du passar in på ovanstående profil, ansök redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just Du är lämplig för denna tjänst. Vi har ett löpande urval till tjänsten så är det är viktigt att Du skickar Din ansökan med personligt brev och CV till oss så fort som möjligt för att öka Dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Vi följer GDPR, när Du skickar Din ansökan godkänner Du att vi hanterar Dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Se vidare vår Policy för Behandling av Personuppgifter som finns på vår hemsida.
Mer info
Kontaktperson Roger Karlsson
Telefon 070-883 14 26
Email Mejla Roger Karlsson
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.riflexfilm.com
Sista ansökningsdag 12 nov (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riflex Film AB ägs av tyska KAP Beteiligungs- AG med säte i Fulda. Riflex Film AB är en av Nordens få tillverkare av plastfilmer genom s.k. kalandrering och arbetar med en utpräglad specialiserings- och nischproduktstrategi. Företaget täcker hela kedjan från produktutveckling till produktion och försäljning.

98 % av produktionen går på export, framför allt till de större länderna inom EU, men en viss andel säljs även globalt. Riflex Film AB har ca 65 anställda och omsätter ca 155 MSEK. Ytterligare information om företaget finner Du på: www.riflexfilm.com.