Betongarbetare

Betongarbetare

Vi växer och vill bli fler! Vi söker nu

Betongarbetare

till vår enhet i Ronneby

Vi rekryterar nu en engagerad och lösningsfokuserad betongarbetare till vår verksamhet Ettebro / Ronneby! Som betongarbetare på Norvatek får du ett kul och varierande arbete då vi jobbar med nyproduktion och ombyggnation i både små och stora projekt. Du kommer bl a. att jobba med vallning av brunnar, håltagning, ingjutningar av div rörgallerier, formsnickeri samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter gällande betongarbete. Eftersom arbetet bedrivs självständigt i små eller stora lag, krävs det att du är social och har lätt för att umgås med andra människor. Personliga egenskaper och kvalifikationer:
  • Välorganiserad
  • Noggrann
  • Flexibel
  • Allmänt händig och en god problemlösare
  • Du har utbildning inom betong samt erfarenhet av armering och gjutning
  • Goda kunskaper inom ritningsläsning
  • Yrkesbevis är ett önskemål men inget krav

"Norvatek är en stor och växande aktör i en framtidsbransch där vi har stora möjligheter. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger i mångt och mycket upp planen för ditt arbete själv tillsammans med kollegorna på avdelningen.

Sedan 2020 kom jag in i rollen som Produktionschef på Norvatek då Dala Kommunalteknik förvärvades in i Uniwater. Vår vision är att bygga en av Sveriges bästa pumpstationsfabriker och tillsammans inom Uniwater leverera de mest driftsäkra VA-lösningarna för en hållbar framtid i Norden. Vi har påbörjat en intressant och spännande resa tillsammans med alla våra dotterbolag, där vi utvecklar vi framtidens VA-lösningar i Norden, som jag hoppas att du vill vara med på.

Vi jobbar ständigt med medarbetarnas trivsel genom att låta medarbetarna utvecklas, ta ansvar och vara delaktiga i frågor från stort till smått. Vi har en platt organisation med nära till beslut. Vi är ett lärande företag som är öppna för idéer och vill ständigt förbättra oss. Det finns mycket kompetens inom de olika avdelningarna i företaget och det är alltid lätt att ta hjälp av en kollega oavsett avdelning eller roll."

- Niklas Bergman, Produktionschef

Norvatek erbjuder
Hos oss har vi en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Ansökan
Ansöker gör du genom ansökningknappen, där du bifogar CV och personligt brev. Ansvarig för denna rekrytering är produktionschef Niklas Bergman niklas.bergman@dalakommunalteknik.se, men frågor besvaras även av rekryteringsansvarig, Sven Hagberg, hr-support@uniwater.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen i gänget!

Norvatek är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 700 MSEK och hade 230 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO.

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Norvateks pumpstationer finns på nyckelpositioner i infrastrukturen och ser till att vatten kommer fram till hushåll och industrier. Andra pumpstationer pumpar spillvatten, eller avloppsvatten som vi säger i dagligt tal, till reningsverken.

Vi kan säga att vi jobbar mot tyngdlagen. Där vatten inte kan rinna av sig själv använder vi pumpar för öka trycket och transportera det vidare. Fundera några sekunder på hur vardagen såg ut innan det fanns en infrastruktur för vatten och avlopp. Just det. En stor del av arbetet varje dag gick till att hämta friskt vatten eller göra sig av med förorenat.På Norvatek tycker vi det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på www.norvatek.se

Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 26 sept 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.