Redovisningskonsult, Ludvig & Co Ronneby

Redovisningskonsult, Ludvig & Co Ronneby

Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder i Blekinge kommer du att arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa kunderna att utveckla sina verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av:
  • Uppdragsansvar och ev. kundansvar
  • Löpande redovisning/konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
Därför kommer du att trivas hos oss

Tf kontorschef Per-Ola Frisell berättar:

På kontoret i Ronneby blir du en del av ett team på ca 10 medarbetare. Som grupp värdesätter vi öppenhet och tillsammans strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som ledare drivs jag av att se medarbetare utvecklas och förväntar mig engagemang av mina medarbetare. Vi har en flexibel arbetsplats där det tillämpas frihet under ansvar. Ludvig & Co tror på självständiga medarbetare som samtidigt kan arbeta för lagets bästa.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom ekonomi/skatt/lön, juridik, affärsutveckling och fastighetsförmedling. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
  • akademisk utbildning inom ekonomi eller annan motsvarande utbildning
  • stort yrkesmässigt engagemang
  • känna dig bekväm i rollen som konsult
Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund. Vi har just nu behov av rådgivare som kan upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration. Det är extra meriterande om du har denna erfarenhet inom både enskild firma och aktiebolag.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta tf kontorschef Per-Ola Frisell, per-ola.frisell@ludvig.se eller tel. 0457-44344.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (5 dagar kvar)