Butikssäljare/Lagerarbetare

Butikssäljare/Lagerarbetare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med kundservice i vår butik och på vårt lager. Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och arbeta aktivt med att sälja våra produkter till plåt- och ventilationsentreprenörer. Din viktigaste uppgift är att hjälpa kunderna som besöker vår butik. Du kommer även att arbeta med lastning och lossning av ankommande och avgående gods samt packning av beställningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi vill att du som söker har erfarenhet av kundbemötande, sälj och service gärna inom byggbranschen (plåt, ventilation). Du har också tidigare erfarenhet av lagerarbete, det vill säga plock, lastning och lossning. Behörighet för motvikstruck är meriterande för denna tjänst, liksom B-körkort.
Vi tror att du som söker har en gedigen teknisk förståelse och besitter en hög social kompetens. Som person är du driven, flexibel, ordningsam och engagerad. Tjänsten kan bitvis vara fysiskt krävande och du får inte vara rädd för att hugga i. Du har en god datorvana och får gärna ha arbetat i ett större affärssystem/lagersystem tidigare.

Information och kontakt

Tjänsten är på heltid, förlagd till dagtid kl. 07-16 måndag-fredag. Placeringsort är Ronneby och du erbjuds en visstidsanställning tom 30 september via Wikan Personal.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag! Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 25 april 2021.
För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på 044-590 65 12.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Mer info
Kontaktperson Sara Kvist
Telefon 044-590 65 12
Område Ronneby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindab Sverige AB
Lindabs försäljning i Sverige sker via vår försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Ängelholm och proffsbutiker på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 230 anställda och en omsättning på drygt 1 500 MSEK.

Lindab är ett ledande ventilationsbolag i Europa. Lindab utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för energieffektiv ventilation och ett hälsosamt inomhusklimat. Koncernen omsatte 9 166 MSEK år 2020 och är etablerad i 24 länder med cirka 5 000 medarbetare.

Vi söker nu en butiksäljare/lagerarbetare till vår verksamhet i Ronneby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Anställningen är ett vikariat fram till den 30 september.