Spännande uppdrag som montör till våra kunder i Blekinge!

Spännande uppdrag som montör till våra kunder i Blekinge!

Har du erfarenhet av montering, mekanik eller lödning? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och leverera högklassig service? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Lernia söker nu montörer till våra kunder i Blekinge, stabila och moderna företag med många möjligheter.

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att jobba som montör. Det är varierad montering av mindre detaljer till stora delar utifrån skriftlig eller muntlig monteringsinstruktion. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och arbetsuppgifterna kan också innefatta lödning.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har erfarenhet av eller är nyfiken på att jobba inom industrin. Du har ett stort tekniskt intresse. Har du erfarenhet av lödning, mekanik, ritningsläsning och truckkörning är det meriterande.
Det är viktigt att du behärskar det svenska språket, kan kommunicera med dina kollegor och ta emot instruktioner.
B-körkort är ett krav.

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Vi söker engagerade och motiverade montörer som trivs med att arbeta fysiskt och alltid har viljan att leverera en god service! Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i där det behövs. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Blekinge
Dagtid/2-skift

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Välkommen med din ansökan idag! Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta: emma.stridsjo@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.