Nu söker vi studenter för extrajobb inom både industri och administration

Nu söker vi studenter för extrajobb inom både industri och administration

Är du student?
Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Du behöver inte vara expert på allt, däremot letar vi efter personer med god inställning och viljan att bidra till våra kunders utveckling, både affärsmässigt och socialt. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Det rör sig främst om arbete inom områdena produktion, lager/logistik, kundservice, administration och ekonomi. Ofta är det dagtid, men på en del företag erbjuds du även kvälls- och helgjobb.
Ange gärna i din ansökan vilket/vilka område du är intresserad att jobba inom.

Formell kompetens
Du studerar
B-körkort (krav)
God datorvana
Truckkort är meriterande för arbete inom produktion/lager

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vi ser att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning
Extraarbete student

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.