Montörer sökes för långsiktiga uppdrag!

Montörer sökes för långsiktiga uppdrag!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu snabblärda, flexibla och drivna personer som trivs inom verkstad och industri. Du kommer i huvudsak att arbeta som montör. Det är en varierad montering, från mindre detaljer till stora delar i olika material. Du arbetar tight med dina kollegor för att nå uppsatta kvalitets- och leveransmål.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har erfarenhet inom verkstad eller industri. Har du erfarenhet av montering och ett intresse för fordon är det en fördel. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket, kan kommunicera med dina kollegor och ta emot och förstå instruktioner samt läsa ritningar. Har du kunskaper/erfarenheter inom el är det starkt meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, nyfiken och har lätt för att lära. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vi söker dig som är en utåtriktad lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt! Arbetet ställer krav på flexibilitet, noggrannhet och en vilja att utvecklas.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid/ Dagtid/ Ronneby.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Intresserad?

Arbetet inleds med en visstidsanställning hos oss på Lernia Bemanning med stora möjligheter till fortsatt arbete hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Det finns möjlighet att bifoga ett videoklipp, vi uppskattar om du kan skicka med en kort presentation om dig själv. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Bäckström på telefonnummer: 0722546132 eller via e-post: emma.backstrom@lernia.se .

Välkommen med din ansökan!


Forma framtiden med oss!


Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi medarbetare till ett av våra attraktiva företag i regionen. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda.