Inköpsassistent

Inköpsassistent

Vill du arbeta på ett globalt företag, har stort intresse för administration & inköp och kan börja jobba omgående? Då är det här jobbet för dig!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer att vara administrativa sysslor inom inköp, exempelvis månadsrapportering, prishantering, beställa material, leverentörskontakter, prognoser, statistik samt se över lagernivåer.

Profil

Vi ser att du har erfarenhet av administrativt arbete och gärna att du har utbildning inom inköpsområdet eller motsvarande erfarenhet.

Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är lättlärd och har god datorvana samt har enkelt för att lära dig nya system eller program. Det är fördelaktigt om du har kunskap om affärssystemet SAP.

För att lyckas i rollen som inköpsassistent behöver du vara strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du behöver gilla siffror och trivas med att arbeta i system. I ditt arbete ser vi att du är självgående, flexibel och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid 100%/Ronneby

Tillträdesdag

Omgående och tom om 31 mars 2020, med eventuellt möjligheter till förlängning.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Carina Turesson, 0722-541767, carina.turesson@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.