CNC-Operatör

CNC-Operatör

Vi söker dig som är intresserad av verkstad & teknik, och vill arbeta som CNC- operatör hos en av våra kunder!

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

För uppdrag hos en av våra kunder söker vi nu nya medarbetare.
Du kommer att arbeta med svarvning och fräsning där du enligt ritning programmerar, ställer in och övervakar CNC-maskinen. Även övriga verkstadsarbeten som bland annat kapning, gängning och borrning kan förekomma.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av liknande arbete efterfrågas
  • Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift
  • B-körkort, tillgång till bil
  • Truckkort
Din bakgrund

Grundkraven är att du har en verkstadsutbildning inom CNC samt några års arbetslivserfarenhet av maskinkörning. Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Erfarenhet av att rigga, justera och byta verktyg. Du kan programmera och känner dig säker i detta arbetsmoment.

Personliga egenskaper

För att trivas på jobbet tror vi att du är social, flexibel och noggrann. Du har ett öga för detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Gillar du att ta ansvar är detta rätt roll för dig. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Ronneby

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta malin.magnusson@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet som CNC-Operatör? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och leverera högklassig service? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Lernia söker nu en CNC-Operatör till vår kund i Ronneby.