Butik och kundtjänstansvarig till Kolafabriken

Butik och kundtjänstansvarig till Kolafabriken

Söker du ett arbete med mycket variation? Vi söker en person till Kolafabriken som ska arbeta med ekonomi, kundtjänst samt butik. Är detta du? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som butik och kundtjänstansvarig blir du kolafabrikens ansikte utåt därför är social kompentens viktigt i dessa sammanhang. Du bör ha erfarenhet av kundtjänst, kundservice, kassa och butiksarbete. Utbildning och goda erfarenheter av bokföring, reskontrahantering och löneadministration är ett krav, du kommer också ha hand om övriga redovisningar till myndigheter övriga instanser. Meriterande om du är bevandrad i övrig ekonomi, offerter, kalkyler och avtal.

En vanlig arbetsdag kan variera men dina huvudsakliga uppgifter kommer bl.a. vara att bemanna reception och kundtjänst, hantera daglig ekonomi så som leverantörsskulder, bokföring och fakturering samt övriga redovisningar och löner. Du kommer även arbeta i den fysiska butiken samt planering av gemensamma aktiviteter med Webshop.

I din roll som butik och kundtjänstansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Bemanna reception och kundtjänst
 • Hantera daglig ekonomi
 • Mailsvar och viss orderläggning
 • Butiksarbete i den fysiska butiken
 • Webshop; orderhantering och kundtjänst
Om dig
Vi söker dig som är en noggrann person, kreativ, flexibel, engagerad och givetvis en problemlösare. Du gillar att ha många bollar i luften, är självgående, kan prioritera rätt och jobba strukturerat och systematiskt.

Vidare ser vi att du har goda datorkunskaper och kunskap i Office-programmen, Outlook och Visma SPCS samt att du kan utrycka dig mycket väl i både tal och skrift på både svenska och engelska.

Viktigt för tjänsten är:
 • Utbildning och goda erfarenheter av bokföring, reskontrahantering och löneadministration
 • Erfarenhet av kundtjänst, kundservice, kassa och butiksarbete
 • Goda datorkunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Kolafabriken
Kolafabriken är ett modernt familjeägt konfektyrföretag med industriell tillverkning av kola och fudge till grossister, dagligvaruhandel och Privat Label kunder. Kolafabriken startade år 1993 och produktionsanläggningen ligger i Bräkne-Hoby. Genom att ha kompetent personal och ett tydligt fokus på att leverera smakfull och kvalitativ konfektyr har de skapat en stark position på marknaden.
Kolafabriken var först i Sverige med industriell tillverkning av fudge. Redan från starten blev deras kola snabbt populär och de har nu en stadigt ökad efterfrågan av alla deras produkter.

Om anställningen
Kolafabriken har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco, anställningen kommer att ligga direkt hos Kolafabriken.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start i februari 2019 och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
 • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
 • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via 073-684 77 53

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomi, administration, lön, kundtjänst, butik, webshop, Ronneby, Karlshamn, Karlskrona Adecco
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.