Blekinge flygflottilj söker chef till Försvarshälsan

Blekinge flygflottilj söker chef till Försvarshälsan

Försvarshälsan i Ronneby svarar för företagshälsovård inom Ronneby garnison. Cirka 1 300 personer arbetar med de mest skiftande arbetsuppgifter vid bland annat Blekinge flygflottilj, delar av Helikopterflottiljen samt Försvarsmakten logistik.

Arbetet på Försvarshälsan är inriktat på hälsofrämjande, förebyggande, behandlande och rehabiliterande åtgärder i syfte att främja en god hälsa samt en god fysisk, psykisk, organisatorisk och social arbetsmiljö. I arbetsgruppen arbetar flera kompetenser såsom läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsmiljöingenjör, psykolog samt medicinsk sekreterare. Arbetet bedrivs mycket integrerat mellan de olika kompetenserna och upplevs som både spännande och varierande eftersom våra kunder arbetar med de mest skiftande uppgifter.

Vi vänder till dig som är intresserad och ser vikten av att leda och utveckla verksamheten inom Försvarshälsan. I din roll som chef har du ett personalansvar vilket innebär att du kommer ha medarbetarsamtal och lönesättande samtal. Du har även arbetsmiljöansvar samt ansvar för verksamhetens budget.

Försvarsmakten är en arbetsgivare som kan erbjuda dig varierande möjligheter till kompetenshöjande åtgärder

I din tjänstgöring ingår 3 timmar fysisk träning per vecka. Ronneby garnison är omgiven av en vacker natur i en havsnära miljö i Blekinge skärgård.

Kvalifikationer

Du skall ha dokumenterad kunskap om gällande lagar och regler inom medicin/arbetsmiljöområdet. Det är en stor fördel om du har någon form av erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet Vi ser helst att du har någon form av högskolepoäng som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten.

Det är viktigt att du ser vikten av att dialogisera men samtidigt trivas med att fatta beslut och att genomföra dessa.

Vi har verksamhet utanför Ronneby så tjänsten kräver att du har B-körkort.

Då krigsplacering ingår i tjänsten krävs en god fysisk kondition samt en godkänd läkarundersökning.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Bodil Andersson, enhetschef Försvarshälsan Ronneby, 0457-47 15 39, 070-936 76 61

Fackliga företrädare:

Hans Bergvall, OFR/O tfn 070-949 06 08, Lars Bengtsson, SACO tfn 0457-47 17 01, Peter Bohnsack, OFR/S tfn 070-857 40 06 , Jan-Anders Nilsson, SEKO tfn 073-422 23 40

Försvarsmakten tillämpar provanställning på 6 månader.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning

enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

För att söka går du in på www.forsvarsmakten.se/jobbahär/ledigatjänster

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31
Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Organisation & ledning, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)