Blekinge flygflottilj söker Handläggare Infrastruktur

Blekinge flygflottilj söker Handläggare Infrastruktur

Till logistikavdelningen i flottiljstaben på allmän visstidsanställning 18 månader.
Vi söker dig som vill arbeta med bygg, anläggning och fastighetsfrågor. Blekinge flygflottilj använder en stor mängd byggnader för att lösa sina militära uppgifter. Därför är det mycket viktigt att flottiljen har god kompetens för att kunna föra dialog med Försvarsmaktens hyresvärd Fortverket. Detta i syfte att utveckla fastighetsbeståndet så att det ständigt är anpassat efter de uppgifter som tilldelats Blekinge flygflottilj.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Delta, stödja och samordna flottiljens organisation inom området infrastruktur. Detta innebär dokumentframtagning, verksamhetsanalyser, ekonomiska analyser och komma förslag på ändamålsenliga förbättringar i tidigare utformade processer inom området infrastruktur.

Krav:

* Högskoleutbildning eller motsvarande inom infrastruktur

Dina personliga egenskaper präglas av att du har ett bra ordningssinne samt att du trivs med att arbeta självständigt. Du besitter en god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.

Meriterande:

* Erfarenhet av den statliga sektorns fastighetsförsörjning

Det är önskvärt att du har körkort för personbil eftersom Blekinge flygflottilj bedriver verksamhet på flera orter utanför Kallinge/Ronneby.

Underlag att bifoga med ansökan:
  • Personligt brev
  • CV
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna:

Handläggare Infrastruktur Angelica Hörnkvist, tel 070-147 31 16 eller Chef Logistikavdelning Johan Fries, tel 0708-92 40 58

Fackliga företrädare:

Hans Bergvall, OFR/O tfn 070 -949 06 08, Lars Bengtsson, SACO tfn 0457-47 17 01, Peter Bohnsack, OFR/S tfn 070-857 40 06 , Jan-Anders Nilsson, SEKO tfn 073-422 23 40

För att söka går du in på www.forsvarsmakten.se/jobbahär/ledigatjänster

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-15

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 15 feb (26 dagar kvar)