Teknisk säljare

Teknisk säljare

Vill du bli vår nya säljare att leverera innovativa och konkurrenskraftiga värme- och kyllösningar på den växande marknaden för energieffektiva och klimatsmarta komfortlösningar.

Har du erfarenhet inom VVS-branschen, är utåtriktad, nyfiken och vill pröva något nytt då kanske det här är något för dig. Här kan du få nytta av dina kunskaper inom området och hjälpa kunder till nya lösningar inom värme- och kyla som är bättre för miljön. Ditt distrikt är Blekinge, Småland och Östergötland och du utgår från hemmet. Givetvis kan du få tillgång till ett kontor på din ort om du hellre föredrar det. Du kan egentligen bo var som helst i ditt distrikt och du kommer varva kundbesök med administrativa dagar på kontoret/hemmet. Rollen innebär att skapa relationer och även vara teknisk rådgivare till både våra avtalskunder men även bearbetning av nya kunder.

Din profil

Vi söker dig som har en vana av att arbeta självständigt, och som trivs med det. Du drivs av teknisk problemlösning och har ett starkt resultat- och kundfokus. Som person är du mån om att göra ett varaktigt gott intryck och är duktig på att bygga upp och underhålla relationer.

Som säljare är du en aktiv och god lyssnare, du analyserar behov på ett systematiskt sätt för att hitta nya möjligheter till långsiktiga affärer.

Vi erbjuder

Cetetherm är ett företag som är i framkant i sin bransch. Här får du vara med och utvecklas i en internationell koncern som befinner sig i en expansionsfas. Vi erbjuder ett arbetsklimat där laganda, högt i tak och stora utvecklingsmöjligheter skapar motivation i ditt dagliga arbete.

Låter detta spännande?

Cetetherm har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 7 mars 2021. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Lundberg, 0769 46 83 30.
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cetetherm AB erbjuder högteknologisk produktkompetens inom uppvärmnings- och kylsystem runt om i världen och är en del av den svenska NIBE-koncernen.
Vi är ett internationellt team i framkant för att möta nya tekniska utmaningar varje dag. Vi strävar efter att vara det föredragna varumärket för ledande värme- och energibolag genom att erbjuda toppmoderna teknologier för maximal kundnöjdhet.

Det är vårt uppdrag, men framför allt vår passion.

Läs mer på https://www.cetetherm.com/