Fälttekniker / Servicetekniker till Toyota MHS

Fälttekniker / Servicetekniker till Toyota MHS

Har du ett teknikintresse och trivs med att självständigt få planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Vi söker just nu en kreativ och händig fälttekniker till Toyota Material Handling Sweden i Blekinge med omnejd.

Om företagetToyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 460, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

ArbetsuppgifterRollen som fälttekniker innebär att du utför reparation, service och underhåll av främst Toyota Material Handlings produkter. Du åker på planerade serviceuppdrag samt agerar på eventuella akututryckningar. Det förekommer dessutom mycket förebyggande service/underhåll och rollen kräver såväl problemlösning, kreativitet som en teknisk förståelse. En fördel är goda kunskaper inom hydraulik och fordonsel, mekanik och förbränningsmaskiner. Därtill är det ett plus i fall du sedan tidigare redan arbetat med dieselmotorer. Uppdragen är av bred variation och innefattar såväl tekniska, mekaniska som rena programmeringsjobb med såväl avhjälpande underhåll som service. Du arbetar över ett stort kontaktnät av kunder där du agerar konsulterande i tekniska frågor, beställer reservdelar, dokumenterar och rapporterar genomfört arbete. Rollen möjliggör chansen till att bygga kundrelationer med målet att åtgärda felen genom en högkvalitativ service. Toyotas kunder förväntar sig en personlig relation till sin tekniker varav förmågan att bygga tillit och förtroende spelar en avgörande roll för att lyckas i sitt arbete som servicetekniker.

Du kommer att genomgå en gedigen introduktion för att på bästa sätt skapa förutsättningar för att snabbt komma in rollen. Inledningsvis får du även en mentor att följa ute på fältet. Företaget tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver.

Formella krav
  • Några års erfarenhet som fälttekniker, servicetekniker, underhållsmekaniker
  • Erfarenhet av fordonsel och hydraulik (meriterande)
  • Erfarenhet av truckreparation (meriterande)
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att personen som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera sin dag och driva sina arbetsuppgifter framåt. Du som person ska vara initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna åtgärda ärendena. Det förekommer även mycket kundkontakt vilket innebär att du gärna har en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service. Rollen möjliggör varierade arbetsuppgifter vilket innebär att du som person gärna är flexibel och proaktiv. Därtill ser vi gärna att du är en kreativ person som kan tänka utanför boxen. Trots att det framförallt är en självständig roll är det väldigt viktigt att trivas i ett team och värdesätta hjälpsamhet mellan kollegor.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Toyota Material Handling AB.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Karlshamn / Ronneby (Blekinge med omnejd).
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fälttekniker, servicetekniker, tekniker, teknik, el, elektronik, truck, travers, heltid, Karlshamn, underhåll, reparation, mekaniker, underhållsmekaniker, reparatör, underhåll, rekrytering, Ronneby, Karlskrona, Sölvesborg, Olofström
Mer info
Område Ronneby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.